🔥İndirim Dune Part 2 Apple Tv'de 19TL

Bu filmi sinemada izlemeniz lazim, hele o seyh hulud sahnelerinde gumbur gumbur sesi hissediyorsunuz

Gerek Yok Kaçak İzledim :)

29/07/2024 tarihinde açılacak olarak gözüküyor
Normalde tr de sinemaya çıkan film 6 ay boyunca dijital kanallarda yayınlamaz. Tarih nerede yazıyor
IMG_4716.png

Tamamen reklam yapa yapa öve öve bu noktalara geldiler. Bence bu kadar ilgiyi hak etmiyor ve o kadar da iyi bir film değil.

Tamamen reklam yapa yapa öve öve bu noktalara geldiler. Bence bu kadar ilgiyi hak etmiyor ve o kadar da iyi bir film değil.
Düşüncenize katılmıyorum hocam. Kitapları eğer okursanız ne kadar iyi olduğunu göreceksiniz. İlk film bence çok iyi bir kitap uyarlaması. tabii ki kitaptan çok şey eksik ama olabilecek en iyi iş bu olurdu bence.

Onay sineması var Allahtan bizim burda 70₺ ye izliyorsun😅

Bu filmler daha çok kitapları okuyan kişilere hitap ediyor orasıda ayrı ama mesela evreni hiç bilmeyen kuzenime izlettiğinde çok beğenmişti
Düşüncenize katılmıyorum hocam. Kitapları eğer okursanız ne kadar iyi olduğunu göreceksiniz. İlk film bence çok iyi bir kitap uyarlaması. tabii ki kitaptan çok şey eksik ama olabilecek en iyi iş bu olurdu bence.

Dostlar sinemaya 200 lira vemek istemeyenler için çok güzel fırsat.

windows için;

Alıntıyı görüntüle

Son düzenleme:
Geri