ödemeyi film çıkınca alacakbende neden odeme cıkmıor
ben izledim knk çok beğendim sinemadaHocam izledinizmi filmi?
Normalde tr de sinemaya çıkan film 6 ay boyunca dijital kanallarda yayınlamaz. Tarih nerede yazıyor29/07/2024 tarihinde açılacak olarak gözüküyor
Konu olarak bence ilk filmden daha iyi ama nasıl işlemişler yarın gidip sinemada göreceğim.ben izledim knk çok beğendim sinemada
Normalde tr de sinemaya çıkan film 6 ay boyunca dijital kanallarda yayınlamaz. Tarih nerede yazıyor
Alıntıyı görüntüle
Düşüncenize katılmıyorum hocam. Kitapları eğer okursanız ne kadar iyi olduğunu göreceksiniz. İlk film bence çok iyi bir kitap uyarlaması. tabii ki kitaptan çok şey eksik ama olabilecek en iyi iş bu olurdu bence.Tamamen reklam yapa yapa öve öve bu noktalara geldiler. Bence bu kadar ilgiyi hak etmiyor ve o kadar da iyi bir film değil.
Düşüncenize katılmıyorum hocam. Kitapları eğer okursanız ne kadar iyi olduğunu göreceksiniz. İlk film bence çok iyi bir kitap uyarlaması. tabii ki kitaptan çok şey eksik ama olabilecek en iyi iş bu olurdu bence.
Dostlar sinemaya 200 lira vemek istemeyenler için çok güzel fırsat.
Dune: Part Two - Apple TV
Dune: Part Two explores the mythic journey of Paul Atreides as he unites with Chani and the Fremen while on a warpath of revenge against the conspirat…tv.apple.com
windows için;
Apple TV - Windows’ta ücretsiz indir ve yükle | Microsoft Store
Favori TV yayınlarınızın tümüne tek bir uygulamadan erişin. Apple TV+’ta eleştirmenlerden tam not alan Apple Original dizilerinin ve filmlerinin yanı sıra Friday Night Baseball ile canlı MLB maçlarını izleyin. MLS Season Pass sayesinde tüm canlı Major League Soccer maçlarına erişin. Yeni ve...apps.microsoft.com
Alıntıyı görüntüle