samuraikek
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 744
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Karta iade gelecek mecbur nasıl gelmezPaparaya bu tarz şirketlerden ödeme gelmez kardeşim.
Karta iade gelecek mecbur nasıl gelmezPaparaya bu tarz şirketlerden ödeme gelmez kardeşim.
Papara dan almış papağanın kartlarında iade işlemi con tilt bir şey aşırı uğraşıcakPapara ilgilenir ara bankayı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Şirketten gelmiyo zaten bankadan geliyo
Papara dan almış papağanın kartlarında iade işlemi con tilt bir şey aşırı uğraşıcak
Neden uğraştırıyor ki?Papara dan almış papağanın kartlarında iade işlemi con tilt bir şey aşırı uğraşıcak
Konuyu actigin gunden beri takip ediyorum sanki milyon milyar dolarlık alibaba senin parana muhtaç gibi başlık atıp yazılar yazıyorsunDün Aliexpressten bir oyun kolu alacaktım ilk kullanıcı indirimiyle.1550 TL çekti ama güvenlik sebebiyle sipariş kapatıldı şeklinde hata verdi.Paramın ne zaman geleceği de belli değil dolar fazla artmadan o kolu almam lazım 5 Mart'ta da indirimi bitiyor.(Flydigi Vader 3 Pro)
1500 TL az değil aliexpress için.Almak istediğim kol pahalandı onu kaçırdım en büyük rezalet bu.para falan değilKonuyu actigin gunden beri takip ediyorum sanki milyon milyar dolarlık alibaba senin parana muhtaç gibi başlık atıp yazılar yazıyorsun
Sorunun sebebine gelirsek sorunun sebebi senin kendini zeki sanarak aynı cıhaz,tel,kart no gibi bilgilerle ikinci kez ilk siparis indirimi almaya çalışman
bende yaşadım 2 hafta ya param gelmişti
bidahakine ikinci bir ilk sipariş indirimi istiyorsan sanal kart kullan ve annenin babanin veya kardesinin telefonunu ve telefon numarasini kullan
altta neden hata aldığını açıkladım1500 TL az değil aliexpress için.Almak istediğim kol pahalandı onu kaçırdım en büyük rezalet bu.para falan değil
Hesap kesim tarihine denk gelirse büyük sıkıntıinternet alışverişi için her zaman kredi kartı kullanmanız en iyisi olur, bu kadar uğraştırmaz
Kredi kartı olunca bankayı arar bildirirsin ürün elime ulaşmadı falan diye, sorumluluk bankaya düşüyor burdaKartı za
Hesap kesim tarihine denk gelirse büyük sıkıntı
21 gün iade süresi veriyorlar. Bende yanlışıkla ürün almıştım 15 gün sonra yattı.Dün Aliexpressten bir oyun kolu alacaktım ilk kullanıcı indirimiyle.1550 TL çekti ama güvenlik sebebiyle sipariş kapatıldı şeklinde hata verdi.Paramın ne zaman geleceği de belli değil dolar fazla artmadan o kolu almam lazım 5 Mart'ta da indirimi bitiyor.(Flydigi Vader 3 Pro)
hayır gelmedi7 gündür gelmedi.Şu aliexpress sövgüyü hakediyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sizinki geldi mi
Nasıl ya.hayır gelmedi