Neler Yeni

Yardım Aliexpress paramı rehin aldı 🤦

MuratAbiGF Fedaisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,214
İsim
İlker
İlgilendiği Kategoriler
Ekipmanlar,Sistem Parçaları,Teknik ve Yazılımsal Sorunlar vb.
Instagram
ahmetkayaofficial01
Discord
Ahmetkaya#9513
Dün Aliexpressten bir oyun kolu alacaktım ilk kullanıcı indirimiyle.1550 TL çekti ama güvenlik sebebiyle sipariş kapatıldı şeklinde hata verdi.Paramın ne zaman geleceği de belli değil dolar fazla artmadan o kolu almam lazım 5 Mart'ta da indirimi bitiyor.(Flydigi Vader 3 Pro)
Konuyu actigin gunden beri takip ediyorum sanki milyon milyar dolarlık alibaba senin parana muhtaç gibi başlık atıp yazılar yazıyorsun

Sorunun sebebine gelirsek sorunun sebebi senin kendini zeki sanarak aynı cıhaz,tel,kart no gibi bilgilerle ikinci kez ilk siparis indirimi almaya çalışman

bende yaşadım 2 hafta ya param gelmişti

bidahakine ikinci bir ilk sipariş indirimi istiyorsan sanal kart kullan ve annenin babanin veya kardesinin telefonunu ve telefon numarasini kullan

• Beğen
Reaksiyonlar: Luke

samuraikek

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Umut Şener
Konuyu actigin gunden beri takip ediyorum sanki milyon milyar dolarlık alibaba senin parana muhtaç gibi başlık atıp yazılar yazıyorsun

Sorunun sebebine gelirsek sorunun sebebi senin kendini zeki sanarak aynı cıhaz,tel,kart no gibi bilgilerle ikinci kez ilk siparis indirimi almaya çalışman

bende yaşadım 2 hafta ya param gelmişti

bidahakine ikinci bir ilk sipariş indirimi istiyorsan sanal kart kullan ve annenin babanin veya kardesinin telefonunu ve telefon numarasini kullan
1500 TL az değil aliexpress için.Almak istediğim kol pahalandı onu kaçırdım en büyük rezalet bu.para falan değil

MuratAbiGF Fedaisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,214
İsim
İlker
İlgilendiği Kategoriler
Ekipmanlar,Sistem Parçaları,Teknik ve Yazılımsal Sorunlar vb.
Instagram
ahmetkayaofficial01
Discord
Ahmetkaya#9513

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,263
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım
internet alışverişi için her zaman kredi kartı kullanmanız en iyisi olur, bu kadar uğraştırmaz

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,263
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,262
İsim
Muhammed emin efe
Dün Aliexpressten bir oyun kolu alacaktım ilk kullanıcı indirimiyle.1550 TL çekti ama güvenlik sebebiyle sipariş kapatıldı şeklinde hata verdi.Paramın ne zaman geleceği de belli değil dolar fazla artmadan o kolu almam lazım 5 Mart'ta da indirimi bitiyor.(Flydigi Vader 3 Pro)
21 gün iade süresi veriyorlar. Bende yanlışıkla ürün almıştım 15 gün sonra yattı.

ege001

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,877
İsim
ege erdem demirelli
Paparada hesap onayli degilse gelmesi zor zaten. Bankayi arayin derim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,733
Üyeler
161,335
Son üye
denizmir
Top Bottom