Korsan Oyun = Kul Hakkı

Reaksiyon skoru
168
Steam'den, Epic Games'ten veya herhangi bir yerden satın almış olduğum oyunun korsanını oynarsam kul hakkına girmiş olur muyum ?

Son düzenleme:
Satın aldınız sanırım, bu en azından hırsızlığı düzeltmek olabilir, sonuçta geliştiriciye yaptığı oyunun hakkını ödemiş oluyorsunuz.

Ya bro bende karşıyım zamanında çok yaptım. Şu an asla bulaşmam. Ve sende bulaşma kul hakkı tartışılır ama kesinlikle emeğe saygısızlık bana göre

oyunda kul hakımı olur olmaz bence alabilirsin paran yoktur korsan oynarsın

Steam'den, Epic Games'ten veya herhangi bir yerden satın almış olduğum oyunun korsanını oynarsam kul hakkına girmiş olur muyum.
en basidinden emek hırsızlığına girmiş oluyorsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

oyunda kul hakımı olur olmaz bence alabilirsin paran yoktur korsan oynarsın
eğerki bilgisayar almaya parası varsa oyun içinde vardır korsanın bahanesi olamaz

Çok istiyorsan al o da 1 tane.
Çoooook istiyorsan.

Dostum kasmaya gerek yok.oyun singlesa paran da varsa al ama paran yetmiyorsa korsan oynayabilirsin kul hakkıymış o adamlar her sene aynı oyunu piyasaya sürüp aynı fiyattan satarken kul hakkı olmuyorda parası yetmeyen adam korsan alıncamı oluyor palavra.

en basidinden emek hırsızlığına girmiş oluyorsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

eğerki bilgisayar almaya parası varsa oyun içinde vardır korsanın bahanesi olamaz
ya bilgisayar aldı oyunu nası alıcak parası biterse

Steam'den, Epic Games'ten veya herhangi bir yerden satın almış olduğum oyunun korsanını oynarsam kul hakkına girmiş olur muyum.
Orijinal varken neden korsan oyanayacaksın?

herkesin parası olmuyo hatırlatırım boş yapmayın lütfen

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,905
Üyeler
188,336
Son üye
kriptomor
Geri