- Reaksiyon skoru
- 2,421
- Konu Sahibi Konu Sahibi
4 aydır kullanıyorum bence 500tl üzeri olması lazım bu ürününbir sürü alternatif satıcı var ve fiyat aynı nerdeyse bence çok kaliteli bi ürün değildir
4 aydır kullanıyorum bence 500tl üzeri olması lazım bu ürününbir sürü alternatif satıcı var ve fiyat aynı nerdeyse bence çok kaliteli bi ürün değildir
siz diyosanız öyledir de fiyatta bi indirim yok onu diyodum ben4 aydır kullanıyorum bence 500tl üzeri olması lazım bu ürününfazla iyi.
Fiyat olarak haklısın zaten bu fiyatlarda hatta daha ucuz olduğu da oluyor ama kaliteli.siz diyosanız öyledir de fiyatta bi indirim yok onu diyodum ben
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hatta 95tl ye siyahı var
Amazonda bu tarz durum yasamazsiniz hocamBir adet duş başlığı almaya çalıştım, bir ailenin ihtiyacı olan tutardan fazla alışveriş yaptığım için direkt iptale düşüyor. Umarım yarın indirimlerde de aynı sorunu yaşamam.
Nasıl yaşamam, şu an yaşıyorum. Temsilciye yazdım ilgili birime ilettim 3 gün içinde dönüş olacaktır dedi.Amazonda bu tarz durum yasamazsiniz hocam
1 Ay önce aynı ürünü 250 TL ye mahalle esnafından aldım. Bence fiyat çok iyi yedek olarak aldım. Teşekkür ederim.
Amazonda bu tarz durum yasamazsiniz hocam
Ayni sorun bende de oldu. Sorunun kaynagi ayni bilgilerle birden fazla hesap kullanmak.Nasıl yaşamam, şu an yaşıyorum. Temsilciye yazdım ilgili birime ilettim 3 gün içinde dönüş olacaktır dedi.