Ekran kartı takozu önerisi

Messinin kramponu

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
485
RTX 4070 ti ekran kartına sahibim. Ekran kartı 3 fanlı ve ağır olduğu için ekran kartını destekleyecek bir takoza ihtiyacım var. Elimde halihazırda dikey takoz mevcut ancak kasanın altında fanlar bulunuyor ve bu sebepten ötürü ürünü kullanamıyorum. Ne yapıpta ekran kartını destekleyebilirim?

RTX 4070 ti ekran kartına sahibim. Ekran kartı 3 fanlı ve ağır olduğu için ekran kartını destekleyecek bir takoza ihtiyacım var. Elimde halihazırda dikey takoz mevcut ancak kasanın altında fanlar bulunuyor ve bu sebepten ötürü ürünü kullanamıyorum. Ne yapıpta ekran kartını destekleyebilirim?
Fanların yanyana olduğu yere denk getiremez misiniz? Orda hani iki fan yanyana olunca kalınlık olur da oraya koyabilirsiniz diye düşündüm. Onun dışında pek bir şey yok.

Kasa warcry falan mı

elındekı urunu kısaltıp fanlarla ekran karsı arasına sokabılırsın

Foto atar misin?

Fanların yanyana olduğu yere denk getiremez misiniz? Orda hani iki fan yanyana olunca kalınlık olur da oraya koyabilirsiniz diye düşündüm. Onun dışında pek bir şey yok.
Maalesef hocam. Denedim ancak olmuyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yapabileceğin bişey yok gibi gözüküyor
Hocam yatay takozlarda var diye duymuştum ancak ne kadar işlevlidir?

Maalesef hocam. Denedim ancak olmuyor.

Hocam yatay takozlarda var diye duymuştum ancak ne kadar işlevlidir?
Fanlarin bitis kimina destek ayagini koy yada ekran akrti slotlarina takilan desteklerden al.

Bu sekilde.

Ekler

• 81MOP0MVzvS._AC_UF1000,1000_QL80_.jpg
    81MOP0MVzvS._AC_UF1000,1000_QL80_.jpg
    72.8 KB · Hit: 62
Fanlarin bitis kimina destek ayagini koy yada ekran akrti slotlarina takilan desteklerden al.

Bu sekilde.
Sanırım ekran kartı slotlarına takılanlardan alacağım hocam. Bir öneriniz var mıdır?

Sanırım ekran kartı slotlarına takılanlardan alacağım hocam. Bir öneriniz var mıdır?
onerim yok ama ucuz yollu birsey is gorur. Ben olsam ekran kartimla ayni marka logolu alirim, seviyorum.

1000 lira falan vermeye gerek yok.

Bu sekilde.
ya bu aparattan alıcan yada benım dedıgım sekılde olur bence mesela benım ekrna kartını suan kucuk bır boru tutuyor arasına gore kestım gayet ıyı tutuuyor

Geri