J.Sparrow
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 1,475
Aynısı derken ne yaptın tam olarak?Edit: Bunun altında kalmayıp bende aynısını yaptım. Şuan içim rahatladı
Aynısı derken ne yaptın tam olarak?Edit: Bunun altında kalmayıp bende aynısını yaptım. Şuan içim rahatladı
kızlarla valoAynısı derken ne yaptın tam olarak?
benim dedigimi yaptın yaniEdit: Bunun altında kalmayıp bende aynısını yaptım. Şuan içim rahatladı
Bak keyfine işte böyle kediciklerinle oyna rahatla kendine gelEdit: Bunun altında kalmayıp bende aynısını yaptım. Şuan içim rahatladı
Ve zirlayarak ayrıldı ben okdr rahaltim ki yaşattığın aynısını yaptım . 1 gün sürmedi ben kendisini çok sevdim kıymadım . Sürpriz yaptın diyelimBak keyfine işte böyle kediciklerinle oyna rahatla kendine gel![]()
Bu yaşlarda normal hocam kızda da varsa o genişlik sevgiyi hemen keseceksin, bizimki de kanka delisi çıktı hemen saldım. Kendi sonu oldu. Yok seviyorum kıyamadım falan hikaye klasik tr kızı gibi zırlayıp ağlamış, karşına gelmeyip gerçeklerden kaçmış. Bırak oynasın abileriyle 1 posta atarlar her gün biriyle takılır rahatlar.Ve zirlayarak ayrıldı ben okdr rahaltim ki yaşattığın aynısını yaptım . 1 gün sürmedi ben kendisini çok sevdim kıymadım . Sürpriz yaptın diyelim
Toksik ilişki. Karşı tarafı incitmeden ayrılmalısın. Aldatmalar ufak bir gülümseme, kısa bir mesajlaşma, hatta bir sosyal medya beğenisiyle başlar. Kimse kimseye hadi gel sevgili olalım demez. Oyun oynadığı erkekle sevgilisini aldatan çok insan gördüm. (Yha aşkım kardeşim gibiiii, sadece oyun oynuyoruzzz UwU) Taviz verme dostum. Taviz tavizi doğurur.Merhaba arkadaşlar dün şöyle bir şey oldu . 1 hafdir sevgilim benle doğru düzgün konuşmuyordu kendisi gece annesinin yanında olacağını söyledi yani abisi vardı diye konuşamıyorum dedi . Normalde her zaman akşam gece konuşuyorduk. Sonra bu gitti oyundaki bana ait ne varsa sildi dediki abim hesabıma girecek oynayacak ben tamam desim ozmn şüphelendim . Bu her gece aynısı yapmaya başladı bana her gece farklı bir yalan. Oyuna girdiğini 3 tane erkekle oyun oynadığını gördüm her gece. . Normalde asla başka bir erkekle oyun oynamasına izin vermem oda benim kızlara. Sonra bunu diğer erklerl ile oynadığını gördüm hemen aglmaya başladı işte onlar abim fln yaşları büyük muhabbetleri sardı falan . Yani oynadığı oyun benim oynadığım oyun beni çağırmayıp her gece onlar ile oynamış. Ben ne yapam 2 yılık bir ilişki okdr kendisinden soğutun okdr nefret ediyorum ki. Konuşmak bile istemiyorum . Sizce ben abartıyormuyum normal bişe mi bu ?