can.ylycel
80+
- Reaksiyon skoru
- 48
sizce nasıl kulaklık iyi mi? telefonda kullana bilir miyim dönüştürücü ile? yoksa başka kulaklık mı alayım?
Son düzenleme:
benim bi arkadaşımda vardı benimde deneme fırsatım oldu ilk başta kulaklık gerçekten hafif ve güzel duruyo ses kalitesi de kablosuz bir kulaklık için güzel sayılabilir mikrofon performansı aman aman değil ama telefona bağlayabilir misin bilmiyorum yanında bi usb dungle ile geliyo ama onu typceye çeviricek adaptör lazım olur mu bilmiyorum çümkü genelde bu tür kulaklıklar 2.4 ghz gibi bişeyde çalışıyo düşük gecikme için internetteki videolara göz atabilirsin ya da forum gezebilirsinsizce nasıl kulaklık iyi mi? telefonda kullana bilir miyim dönüştürücü alsam? yoksa başka kulaklık mı alayım?
dizi, film izlerken ses kalitesi iyi olsun, oyun oynarken iyi performans versin yeter, siz video bir şey izlemişmiydiniz kulaklık ilebenim bi arkadaşımda vardı benimde deneme fırsatım oldu ilk başta kulaklık gerçekten hafif ve güzel duruyo ses kalitesi de kablosuz bir kulaklık için güzel sayılabilir mikrofon performansı aman aman değil ama telefona bağlayabilir misin bilmiyorum yanında bi usb dungle ile geliyo ama onu typceye çeviricek adaptör lazım olur mu bilmiyorum çümkü genelde bu tür kulaklıklar 2.4 ghz gibi bişeyde çalışıyo düşük gecikme için internetteki videolara göz atabilirsin ya da forum gezebilirsin
2 seçenek vardizi, film izlerken ses kalitesi iyi olsun, oyun oynarken iyi performans versin yeter, siz video bir şey izlemişmiydiniz kulaklık ile
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sizce kablolu kulaklık mı almalıyım yoksa g733 ü mü?
2 tane kulaklığım vardı, 2 side kablosu arızalandı. kablolu oldumu bilgisayarıma yakın durmam gerekiyor, kablosuz olursa yatağıma uzanarakta film izleye bilirim.2 seçenek var
1. seçenek: ben kabloyla vesaireyle uğraşamam diyosan kablosuz
2. seçenek: ben onu hergün şarj edemem şarjla mı uğraşcam diyosan kablolu
ama benim şahsi görüşüm kablosuzdan yana eğer yoğun bi hayatın varsa akşam gelip 2-3 el atıp çıkıyosan şarj senin için çok da dert olmayacaktır
Asus tuf h3 almıştı bi arkadaşım onu da denemiştim ama G733 ayrı bi hafif ve rahat2 tane kulaklığım vardı, 2 side kablosu arızalandı. kablolu oldumu bilgisayarıma yakın durmam gerekiyor, kablosuz olursa yatağıma uzanarakta film izleye bilirim.
Ben oyunda oynuyorum filmde izliyorum film izlerken uzanarak daha iyi oluyor, kablolu oldumu rahat olmuyor, g733 de iyi kulaklık ise başka öneriniz yoksa almayı düşünüyorum
ses kaliteside iyi ise daha iyi olur, deneme fırsatımda yok nasıl çıkacak diye, internetten alacağım için iadeside olmuyor galiba hata yoksa hijyenden dolayıAsus tuf h3 almıştı bi arkadaşım onu da denemiştim ama G733 ayrı bi hafif ve rahat
gördüm onu ama çok kaba duruyor, ben fazla oyun oynayan biri değilim daha çok müzik film izleyip dinliyorum ama arada oyunda oynarım ondan ilk öncelik ses kalitesi benim içincloud 3 wireless öneririm 120 saat batarya kapasitesi var seside güzel bass ı pek olmasada fps oyunlarında güzel performans veriyor
ses kalitesi olarak g733 ün cloud 3 ten iyi olacağını düşünmüyorum hem 24 bit cloud 3ses kaliteside iyi ise daha iyi olur, deneme fırsatımda yok nasıl çıkacak diye, internetten alacağım için iadeside olmuyor galiba hata yoksa hijyenden dolayı
gördüm onu ama çok kaba duruyor, ben fazla oyun oynayan biri değilim daha çok müzik film izleyip dinliyorum ama arada oyunda oynarım ondan ilk öncelik ses kalitesi benim için
g733 de 24 bit olması lazım, cloud 3 çok kaba duruyor ve pedleride deri yazın terletme yapar mı?ses kalitesi olarak g733 ün cloud 3 ten iyi olacağını düşünmüyorum hem 24 bit cloud 3
Kumaş ped satılıyor Cloud 3 ün diye biliyorumg733 de 24 bit olması lazım, cloud 3 çok kaba duruyor ve pedleride deri yazın terletme yapar mı?
G733 USB wireless ile bağlanıyor. Telefona bağlayamazsın onun için USB to Type giriş kablo alman gerekiyor bu da boşuna oluyor. Tercihin başka kulaklık olsun. 5500 TL bütçen varsa Arctis 7+ Wireless öneririm.
Bütçen hangisine yeterse onu al. İkisi de pişman etmeyecek ürün.