- En İyi Cevap
- 5
- Reaksiyon skoru
- 20,746
Her halükarda daha iyi. Bass konusunda bir tek beklentinizi vermeyecektir Arctis 7+Arctis 7+ Wireless g733 den daha iyi midir hocam?
Her halükarda daha iyi. Bass konusunda bir tek beklentinizi vermeyecektir Arctis 7+Arctis 7+ Wireless g733 den daha iyi midir hocam?
Bir kaç tane kablolu kulaklığın kablosunu bozdum, bende kablo olayından kurtulayım dedim. ben daha çok yatarak bilgisayardan film izlemek, müzik dinlemek ve arada hikayeli oyunlar oynamak için alacağım, telefon için kulaklığım var ama genede dönüştürücü ile kullanılabilir mi diye merak ettim arada kullanırım çünkü.Her halükarda daha iyi. Bass konusunda bir tek beklentinizi vermeyecektir Arctis 7+
kumaşta olsa çok kaba duruyor kulaklık, g733 dende çok iyi durmuyor ve özellikleri bulamadım kaç db ağırlığı nedir bir bilgi bulamadım kulaklığın, resmi sitesinde bile sade 120 saat ve 53 mm sürücü olduğu baskılıyor başka düzgün özellik söylemiyor.Kumaş ped satılıyor Cloud 3 ün diye biliyorum
Yazması lazım bilmiyorum valla benim kuzende g733 var hafiflik iyi güzel ama garipsedim biraz alışamadım birde fps de ses kasmadı nasıl bilmiyorum. Aslında en iyi kulaklık tazele blackshark v2 pro 2023 versiyonu mic de dahil baya baya iyi mic proların kullandığı extra mikrofon kadar iyiydi. Ama çok pahalı malesefBir kaç tane kablolu kulaklığın kablosunu bozdum, bende kablo olayından kurtulayım dedim. ben daha çok yatarak bilgisayardan film izlemek, müzik dinlemek ve arada hikayeli oyunlar oynamak için alacağım, telefon için kulaklığım var ama genede dönüştürücü ile kullanılabilir mi diye merak ettim arada kullanırım çünkü.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Arctis 7+ film müzik ve arada oyun için iyi diyorsanız g733 den onada bakarım hocam tavsiyeniz ile
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kumaşta olsa çok kaba duruyor kulaklık, g733 dende çok iyi durmuyor ve özellikleri bulamadım kaç db ağırlığı nedir bir bilgi bulamadım kulaklığın, resmi sitesinde bile sade 120 saat ve 53 mm sürücü olduğu baskılıyor başka düzgün özellik söylemiyor.