+(İRİFODİ)+
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
Knk buneşimdi herkes diyo benden eski kasa kullanan varmı benden daha eski kasa kullanan varsa buyursun gelsin
Knk buneşimdi herkes diyo benden eski kasa kullanan varmı benden daha eski kasa kullanan varsa buyursun gelsin
Benim pc de daha ekran kartı yokTarihin ilk ekran kartını kullaniyorum (ciddiyim)
Tarihi eser reis bi kaç yıla içeri girmezsem iyiKnk bune![]()
2006 kasa ile gelecektim. Kasayı görünce 1 ileri 2 geri yaptım. O ne öyle yaw.Benim pc de daha ekran kartı yok
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Tarihi eser reis bi kaç yıla içeri girmezsem iyi
Dimi lan işlemci intel pentiumdan daha eski amd athlion2006 kasa ile gelecektim. Kasayı görünce 1 ileri 2 geri yaptım. O ne öyle yaw.
şimdi herkes diyo benden eski kasa kullanan varmı benden daha eski kasa kullanan varsa buyursun gelsin
Kasada lga 775 pentium 4 vardı da biraz modladım. Şu an r3 1200 gtx 970 ile serüvenine devam ediyor.Dimi lan işlemci intel pentiumdan daha eski amd athlion
Kral şuan aktif olarak kullandım kasada gt8600 varKasada lga 775 pentium 4 vardı da biraz modladım. Şu an r3 1200 gtx 970 ile serüvenine devam ediyor.
Ben meselaİçinden mağara adamı çıkabilir !!!
Hocam konuyu hortlatmis gibi olacağım ama daha üstü yokturşimdi herkes diyo benden eski kasa kullanan varmı benden daha eski kasa kullanan varsa buyursun gelsin
Elimde x2 250 785gm us2h var sayılır mışimdi herkes diyo benden eski kasa kullanan varmı benden daha eski kasa kullanan varsa buyursun gelsin
O yinei iyi hocam benim ekteki sistem tarihi eser olarak anılır artıkŞuan kullandığım kasada q8300 gtx 750ti var birde asus p43td var usb3 model
Bende çok pc var pentium p6100 var apu laptop kullanmaktan işlemcinin silikonu bitti o dereceO yinei iyi hocam benim ekteki sistem tarihi eser olarak anılır artık