HABER KANALLARININ BAŞLIKLARI

Vulks

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
2,031
Haber kanalları dikkat çekmek için başlıkları abartıyorlar.Misal: LGS 2020 TABAN PUANLARI
Bı tikliyosun 2019 gösteriyor . Mesela : LGS ACİKLANDİ Mİ ?
bı tikliyosun aynı bilgileri veriyor ekstra hiç bir şey yok .Bin kere aynı bilgiyi paylasiyorlar .Aşırı gıcık bişey.

Gerçekten öyle.
Hatta üzülüyorum diyorum ki "ulan boş boşuna tıkladım para kazandılar" diye üzülüyorum

Haber kanalı yazmışım sitesi doğrusu

youtuberler çocuklarınızı kötü etkiliyor. ne yapıyorlar? küfür ediyorlar. ulan teneke küfürü youtuberlerden mi öğrenecekler. elinde sonunda öğrenecekler sokakta o küfürü.

youtuberler çocuklarınızı kötü etkiliyor. ne yapıyorlar? küfür ediyorlar. ulan teneke küfürü youtuberlerden mi öğrenecekler. elinde sonunda öğrenecekler sokakta o küfürü.
Bı çocuk PC oynamayı çok seviyormuş neyse işte bu çocuk kaybolmuş haber kanalı ve çocuğun ailesi Bilgisayar bağımlılığı için kayboldu diyor

Bı çocuk PC oynamayı çok seviyormuş neyse işte bu çocuk kaybolmuş haber kanalı ve çocuğun ailesi Bilgisayar bağımlılığı için kayboldu diyor
psikopatlar varya alacan vuracan gırbaçı

Hazır konusu açılmışken şu ülkede en nefret ettiğim tipler "iŞTe DünYanIN soNuNU gETirEceK Z kuSAgi" diyenler. Bu nesli kim yetiştirdi? Siz. Okulda kim ders verdi? Siz. Biz kendi kendimizi mı eğitip bilincimizi yükledik? Hayır! Ee? Hala z kuşağı z kuşağı..

Bazı haberlerde (arka plana) video olarak internet kafe koyuyolar çocuklar csgo oynuyor işte sanki gerçekten çatışıyor gibi abartiyorlar

Hazır konusu açılmışken şu ülkede en nefret ettiğim tipler "iŞTe DünYanIN soNuNU gETirEceK Z kuSAgi" diyenler. Bu nesli kim yetiştirdi? Siz. Okulda kim ders verdi? Siz. Biz kendi kendimizi mı eğitip bilincimizi yükledik? Hayır! Ee? Hala z kuşağı z kuşağı..
he sonunu getirdik bak dünya patladı :D

Kıyamet günü haberlerini söylemiyorum bile .Mayalilar kıyamet gününü bulmuş ??!?!??!

Haber kanalları dikkat çekmek için başlıkları abartıyorlar.Misal: LGS 2020 TABAN PUANLARI
Bı tikliyosun 2019 gösteriyor . Mesela : LGS ACİKLANDİ Mİ ?
bı tikliyosun aynı bilgileri veriyor ekstra hiç bir şey yok .Bin kere aynı bilgiyi paylasiyorlar .Aşırı gıcık bişey.
Bu yüzden televizyon affedersiniz ***** kutusu olarak geçiyor.Şimdi bazı kişiler diyecekki "internettede böyle haber verebiliyorlar onlara neden bir şey demiyorsunuz?" internetteki haberleri eleştirebiliyorsun fikirlerini söyleyebiliyorsun ancak televizyon için aynı durum yok.

Geri