👩‍❤️‍👨♥️Aşk Testi♥️👩‍❤️‍👨

Reaksiyon skoru
6,486

Erkeklerin en merak ettiği teste geldik Sonuçlarınızı merak ediyorum 😄

Sevebilme Kapasitesi Testi
Sevebilme Kapasitesi Testi Dr. Nestor D. Kapusta vd. tarafından geliştirilmiştir. Çok sayıda ruh sağlığı parametresiyle bağlantılıdır ve psikoterapötik tedavinin önemli bir sonuç parametresi olduğu kabul edilir. Testin psikometrik açıdan da sağlam olduğu ve bireyin sevme kapasitesiyle ilgili altı boyutu ölçmede doğrulandığı kanıtlanmıştır.

1711313093403.png

yanlış la bu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

matem me

Alıntıyı görüntüle
yanlış la bu

matem me
Matem büyük felâketlerden, özellikle sevilen bir kimsenin kaybedilmesinden duyulan derin üzüntüyü ve tutulan yası ifade eder. Karşılaşılan felâketin, yitirilen şeyin ferdî veya umumi olmasına göre doğurduğu acı ve üzüntü, dolayısıyla tutulan yas da ferdî veya umumi bir karakter taşır.

hesabın caner tarafından çalındı mı kanka

Matem büyük felâketlerden, özellikle sevilen bir kimsenin kaybedilmesinden duyulan derin üzüntüyü ve tutulan yası ifade eder. Karşılaşılan felâketin, yitirilen şeyin ferdî veya umumi olmasına göre doğurduğu acı ve üzüntü, dolayısıyla tutulan yas da ferdî veya umumi bir karakter taşır.
okurken tribe girdim

Yok hocam maksat kafa dağıtmak bundan dolayı açıyorum konuyu gel teknoloji nereye kadar 😄

Ulen epeydir konu açmıyordum şimdi kafa dağıtmak için konu açtım canerin yan chari olduk iyi mi? 😄😄
yok yok iyi konu cidden gece gece iyi eylendim :D bol bol böyle konular olsa keşke hep çook eğlenceli

Geri