Sizce Hangi Ayakkabi Daha Guzel?

ege001

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,910
Bütçe
2000
Merhabalar. Ayakkkabi alacagim ve asagidaki 2 model arasinda kaldim. Sizce hangisi daha iyi (rahatlik ve dayanikilik). Ayagim sorunlu oldugu icin basketbol ayakkabilari gibi yuksek ve genis tabanli giymem gerek. Baska onerileriniz varsa atabilirsiniz. Butce 2k civari.

Merhabalar. Ayakkkabi alacagim ve asagidaki 2 model arasinda kaldim. Sizce hangisi daha iyi (rahatlik ve dayanikilik). Ayagim sorunlu oldugu icin basketbol ayakkabilari gibi yuksek ve genis tabanli giymem gerek. Baska onerileriniz varsa atabilirsiniz. Butce 2k civari.
Siyah öbürüne göre bi nebze daha iyi

oa 1800 lira ne o paraya ben ekran kartı alıyorum :S

Öneri ver bari ikisi de değilse
Bu üslupla beklersen çok beklersin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2000 civari veririm guzel birsey cikarsa biraz daha verebilirim.

Oneri verir misin o zaman
2000 TL civarına eskisi gibi pek güzel ayakkabı kalmadı bütçeye eklemeyi başarabilirsen skechers öneririm kesinlikle tek geçer.

Bu üslupla beklersen çok beklersin

2000 TL civarına eskisi gibi pek güzel ayakkabı kalmadı bütçeye eklemeyi başarabilirsen skechers öneririm kesinlikle tek geçer.
Ozellikle onerdiginiz bir model var midir?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,405
Üyeler
187,504
Son üye
Hiram
Geri