Ps4 neden bu kadar ısınıyor ?

71727

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Reaksiyon skoru
39,170
Ps4 fat kasa kullanıyorum ama bi ara elimi atmıştım üstüne arkasına falan yanıyor resmen makine plastiği falan erimez değil mi ?

Bende PS4 fat kasa kullanıyorum kenarda tozlar falan oluyor onları temizle, termal macun yenile ısınmaz. Bir de hangi oyunları oynuyorsun?

Ps4 amd tabanlı ve
AğMeğDeğ ısınıyo morq 😆

1594761858407.png

Cihazın temizliğinin yapılması ve termal macununun kuru olmaması gerekiyor.

Bende PS4 fat kasa kullanıyorum kenarda tozlar falan oluyor onları temizle, termal macun yenile ısınmaz. Bir de hangi oyunları oynuyorsun?
Oyundan oyuna değişir mi ki?
the Last of Us marvels spiderman watch dogs mortal combat x fortnite gta 5

Fat kasa sorunları
Fat kasanın daha serin çalışması gerekmez mi slime göre daha büyük olduğu için daha iyi hava sirkülasyonu olmaz mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ps4 amd tabanlı ve
AğMeğDeğ ısınıyo morq 😆
Bende onu düşünmüştüm hatta başlığı "amd ısınıyor yaq" cümlesinin ps4 için doğru olduğu" diye açacaktım sonra linç yerim diye değiştirdim :)

Fat kasanın daha serin çalışması gerekmez mi slime göre daha büyük olduğu için daha iyi hava sirkülasyonu olmaz mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende onu düşünmüştüm hatta başlığı "amd ısınıyor yaq" cümlesinin ps4 için doğru olduğu" diye açacaktım sonra linç yerim diye değiştirdim :)
PS3 PS4 Fat kasaları sorunludur hep

Neden peki yani niye sorunlu sebebi nedir ?
PS3 Fat kasa, sorunlar: Yüksek Isı, Kırmızı Işık Arızası, Sarı ışık arızası, Isınma sorunları, Tipi de güzel değil ayrıca
PS4 Fat kasa, sorunlar: Yüksek Isı, Ve başka sorunlarıda var şimdi tam hatırlamıyorum ama

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,183,174
Üyeler
187,788
Son üye
hacı12
Geri