O model çok ısınıyor zaten ayrıca uzun zamandır kullanıyorsan yenileme/temizleme yapabilirsin.Ps4 fat kasa kullanıyorum ama bi ara elimi atmıştım üstüne arkasına falan yanıyor resmen makine plastiği falan erimez değil mi ?
Tarihin olayı neAlıntıyı görüntüle
Cihazın temizliğinin yapılması ve termal macununun kuru olmaması gerekiyor.
Oyundan oyuna değişir mi ki?Bende PS4 fat kasa kullanıyorum kenarda tozlar falan oluyor onları temizle, termal macun yenile ısınmaz. Bir de hangi oyunları oynuyorsun?
Temmuz ayının ortasına geldik.Tarihin olayı ne
Fat kasanın daha serin çalışması gerekmez mi slime göre daha büyük olduğu için daha iyi hava sirkülasyonu olmaz mıFat kasa sorunları
Bende onu düşünmüştüm hatta başlığı "amd ısınıyor yaq" cümlesinin ps4 için doğru olduğu" diye açacaktım sonra linç yerim diye değiştirdimPs4 amd tabanlı ve
AğMeğDeğ ısınıyo morq![]()
PS3 PS4 Fat kasaları sorunludur hepFat kasanın daha serin çalışması gerekmez mi slime göre daha büyük olduğu için daha iyi hava sirkülasyonu olmaz mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bende onu düşünmüştüm hatta başlığı "amd ısınıyor yaq" cümlesinin ps4 için doğru olduğu" diye açacaktım sonra linç yerim diye değiştirdim![]()
Neden peki yani niye sorunlu sebebi nedir ?PS3 PS4 Fat kasaları sorunludur hep
PS3 Fat kasa, sorunlar: Yüksek Isı, Kırmızı Işık Arızası, Sarı ışık arızası, Isınma sorunları, Tipi de güzel değil ayrıcaNeden peki yani niye sorunlu sebebi nedir ?