RYZİNTEL :D

Merve

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,152
Düşünseneze,nedense böle bir şey aklıma nasıl geldi hiç anlamadım anlatıyorum düşünün intel ile amd bir araya gelip anlaşıyolar diyolarki ya biz neden birleip bir işlemci çıkarmıyoruz hem senin işlemcin hem benim işlemcim bir arada olsun fln sonra ortaya ryzintel çıkıyor ve threadipper boyutunda oluyor ve 128core 256thread düşünseneze böle bir işlemci var herneyse bunlar bölle yapıp satıyr tek amaçları aralarındaki herşeyi birleştirp oyun severler için sadecfe parça üretmek :D ne güzel olurdu ama parasıda ayrı bir güzel

niye aklıma böle bişi geldi bilmiyorum mafia 2 oynuyordum aklıma takıldı ryzintel güzel oldu bu arada :D bu arada düşüncem nasıl

Aslında olurmuş. Ryzen işlemciler render için İntel işlemciler sadece oyun için Ryzİntel işlemciler hem oyun hem render için olurmuş sadece biraz daha pahalı olurdu.

Düşünseneze,nedense böle bir şey aklıma nasıl geldi hiç anlamadım anlatıyorum düşünün intel ile amd bir araya gelip anlaşıyolar diyolarki ya biz neden birleip bir işlemci çıkarmıyoruz hem senin işlemcin hem benim işlemcim bir arada olsun fln sonra ortaya ryzintel çıkıyor ve threadipper boyutunda oluyor ve 128core 256thread düşünseneze böle bir işlemci var herneyse bunlar bölle yapıp satıyr tek amaçları aralarındaki herşeyi birleştirp oyun severler için sadecfe parça üretmek :D ne güzel olurdu ama parasıda ayrı bir güzel

niye aklıma böle bişi geldi bilmiyorum mafia 2 oynuyordum aklıma takıldı ryzintel güzel oldu bu arada :D bu arada düşüncem nasıl
Hayal gücün iyimiş reis yarısını bize ver

Pek mümkün değil, şirketi hangi taraf yönetecek ? Bir yönetici bu sene yeni nesile geçmek isteyecek, diğeri istemeyecek. Bu da kısa sürede iki şirketin tekrardan ayrılmasına yol açar. Bunun gibi bir ton ikilem var.

Bence iyi olmaz İntel battığı için bu saatten sonra iyi olmaz , AMD İntele döner, pahalı işlemci çıkarırlar

Pek mümkün değil, şirketi hangi taraf yönetecek ? Bir yönetici bu sene yeni nesile geçmek isteyecek, diğeri istemeyecek. Bu da kısa sürede iki şirketin tekrardan ayrılmasına yol açar. Bunun gibi bir ton ikilem var.
Ortak gibi bişi olcak mesela :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bence iyi olmaz İntel battığı için bu saatten sonra iyi olmaz , AMD İntele döner, pahalı işlemci çıkarırlar
Öylemi diyon bide oluyormuş varya tüm şansımı buraya atamış olurum asjfaga

Ortak gibi bişi olcak mesela :D

Öylemi diyon bide oluyormuş varya tüm şansımı buraya atamış olurum asjfaga
Pahalı işlemciler olur kimse alamaz

Zaten anlattğım işlemcinin ucuz olması imkansız olur :D

Dediğim gibi bir hayaldi sadece ama güzeldi :D
Bence gerek yok AMD bana yetiyor İntel benim için işlemci değil bitcoin

Hangi anakartlara uyumlu olacak şimdi onun için de ayrı bir anakart modelleri lazım.

Bu nasıl hayal bende keşke sisteme gerek kalmadan oyun oynasak diyordum sonraki hafta geforce now çıktı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,244,867
Üyeler
204,546
Son üye
Sametu.
Geri