🔥İndirim LTB Ürünlerinde sepette net %45-%60 indirim

GirayHan

Cezalı
80+ Platinum
Reaksiyon skoru
7,911
Son düzenleme:
Güzel bir siyah jean bulabilen var mı? Gördüklerim hep skinny :(

hep dar paça doğuştan kalflarım eşşek kadar popom ufak büyük beden alıncada çuval oluyor

Erkek icin neredeyse urun yok + olanlarda cok kotu bence. indirim iyi ama urunler kotu. Defacto indirimleri daha iyi oluyor 300tl esofman alti aldim gayet kaliteli cikti tuylenme vs. olmadi.

Erkek icin neredeyse urun yok + olanlarda cok kotu bence. indirim iyi ama urunler kotu. Defacto indirimleri daha iyi oluyor 300tl esofman alti aldim gayet kaliteli cikti tuylenme vs. olmadi.
ltb defactodan 2x daha kaliteli bir marka ama :D

Onu biliyorum dolabimin cogu ltb-mavi zaten. Son yillarda kalitesi bariz dustu ama hala iyi. Babamin aldigi 24 yillik sweat ben giyiyorum hala :D Yirtilmadi.

Onu biliyorum dolabimin cogu ltb-mavi zaten. Son yillarda kalitesi bariz dustu ama hala iyi. Babamin aldigi 24 yillik sweat ben giyiyorum hala :D Yirtilmadi.
bi tık düştü ona katılıyorum :)

Hep kadınlara özel giysiler var. Erkek kıyafeti çok az. 😒
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bol paça 90 lar modası gibi geliyor bana ☺️
Dediğim gibi nike air monarch 4 ile harika oluyor , ben seviyorum kışın çok güzel kombinleniyor üstüne de oversize bir sweatshirt ile harika oluyor

Abartmayın jeanleri güzel ama defactonun da güzel, sweatshirt, tişört, mont vs asla DeFacto ile yarışamaz

aynı ürünü aldım bugün hocam. :D zevkler benzer sanırım.
Valla çok güzel bir jean gaddar gibi hissediyorum giyince 🤠 iyi günlerde kullanın, altına kaba bir ayakkabı şart ama

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,180,304
Üyeler
187,314
Son üye
ces-0717
Geri