Yardım küçük oyun klavyesi

Niye böyle saçma bir ürün alıyorsunuz normal bir klavye yerine yarım klavye ve mekanik de değil
oyun oynarken monitöre yaklaşınca klavyeyi yan çevirmek zorunda kalıyorum hiçbir şekilde sığdıramıyorum normal kullanımda problem yaratmıyor zaten bir de hani oyun oynarkken tuşlara sert basıyorum ve bu çok ses çıkartıyor küçük ve sessiz bir klavye arıyorum gelen yorumlarda insanı ***** yerine koymuşlar bir şey biliyorum ki küçük ve sessiz klavye istiyorum
Post automatically merged:

akıllarda tek soru oyunda chat e yazı yazmak istediğinde ne olacak?

bu bayağı iyi ve normal klavyelerden küçük
chat e diğer klavyeyle yazarıım .D

Son düzenleme:
oyun oynarken monitöre yaklaşınca klavyeyi yan çevirmek zorunda kalıyorum hiçbir şekilde sığdıramıyorum normal kullanımda problem yaratmıyor zaten bir de hani oyun oynarkken tuşlara sert basıyorum ve bu çok ses çıkartıyor küçük ve sessiz bir klavye arıyorum gelen yorumlarda insanı ***** yerine koymuşlar bir şey biliyorum ki küçük ve sessiz klavye istiyorum

chat e diğer klavyeyle yazarıım .D
Numpad olmayan klavyelerde büyük mü geliyor sana onlara bakabilirsin sessiz istiyordan evet mekanik olmayan bir klavye bakman lazim. İlla o şekilde istiyorsan içine sindiyse alabilirsin o zaman ne diyim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,190
Üyeler
190,872
Son üye
'Berk
Geri