16 GB Ram kaç yıl yeter

~~Kamuran

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,206
Corsair Vengeance rgp pro(2*8) var elimde ve Anakartım msi b450i gaming plus, 2 ram slotu var. Yanlış seçim yapmışım anakart alırken aldıktan sonra fark ettim. Neyse 16 GB Ram kaç sene yeter en yüksek grafikler de falan,
+Rtx2070s var.

Corsair Vengeance rgp pro(2*8) var elimde ve Anakartım msi b450i gaming plus, 2 ram slotu var. Yanlış seçim yapmışım anakart alırken aldıktan sonra fark ettim. Neyse 16 GB Ram kaç sene yeter en yüksek grafikler de falan,
+Rtx2070s var.
tahminimce 5 yıl derim ben

+Rtx2070s var.
5--6 yılı rahat var

3 4 yıl olsa bile yeter ama en yüksek grafikler değil mi o zamana anakart değiştiririm ram yükseltirim
şuan 8 gb bile iş görürken 16 hayli hayli yeter 8 gb ram yaklaşık 2 yıl sonra kötü olmaya başlar yani daha kafadan 16 gb ram 5 6 yıl götürür

Oyunlardaki online falan fps değerim ortalama kaç olur tahminen fikrin var mı?
işlemcin amd ise fps artışın yüksek olur fakat intelse ciddi bir artış olmaz burdan bakabilirsin

+Rtx2070s var.
cyberpunk dan daha yüksek grafikli oyun getirilirse yada gta 6 dan fc 6 dan o zaman olabilir belki

16 ile 32 arası pek fark yok reis nasıl oluyor bu
evet oyun için ŞUANLIK bir fark yok fakat oyunlar artık 13 gb falan kullanmaya başladı 16 gb ı geçtiğinde drop yemeler başlar ve zaten şuanda genelde 32 gb oyun dışındaki işlerde kullanılıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,189,261
Üyeler
188,730
Son üye
Ahmet Faruk C
Geri