Sistem nasıl olmuş ?

HeiMef

80+
Reaksiyon skoru
27
Ekran kartı, İşlemci ve anakart indirimlerden alındı bende şu an. Fakat kalan parçaları şimdi sipariş vereceğim. Kasa eklemedim güzel bi kasa tavsiye ederseniz sevinirim.

Ekler

• IMG_2508.png
    IMG_2508.png
    766.9 KB · Hit: 2,633
  • IMG_2509.png
    IMG_2509.png
    876.3 KB · Hit: 1,303
  • IMG_2510.png
    IMG_2510.png
    749 KB · Hit: 1,247
  • IMG_2511.png
    IMG_2511.png
    706.4 KB · Hit: 1,299
Çok güzel parçalar fakat bu şekilde tekli alımlarda pahalıya geliyor incehesap üzerinden yakın özellikteki gaming bölümündeki kasalara bakabilirsin daha uygun olur

Şu an alacağım için tam içime sinsin istedim. Sonrasında şu parçanın kronik sıkıntıları var-şu parça da ısınıyor yada sıvı soğutma şu olabilirdi diye geri dönüş almatan korkuyorum. Bu sebepten emin olmak istedim

Ekran kartı, İşlemci ve anakart indirimlerden alındı bende şu an. Fakat kalan parçaları şimdi sipariş vereceğim. Kasa eklemedim güzel bi kasa tavsiye ederseniz sevinirim.
Corsair 5000x İCUE yakışır bu sisteme.

Baya bi pahalıymış gördüğüm kadarı ile :)
akvaryum kasa ile ilgilenirsen. nzxt h9 elite var. biraz tuzlu ama :D
diğer parçaların içinde sadece anakart biraz düşük kalmış diğerlerine göre x670 alabilirsin veya tomahawk. yükseltmesende olur bütçe çıkartamıyorsan.
soğutucuda içime sinmedi . lt yerine ls serisine bak deepcooln veya bitfenix - corsair h150 de bkabilirsin.

IMG_2512.jpeg

Bu sıvı soğutma hakkında fikriniz nedir? Baya öneriliyor diye biliyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Deepcool sıvı soğutmalar amazonda yurt dışından geliyor vergileri ve getirme ücreti vs 1000 tl civarı daha ekliyor üstüne. Msi başta olmak üzere başka markalardan da öneri sunabilecek var mı ?

Son düzenleme:
Geri