Neden intel ? Sistem ne için ?max bütçe 30k arkadaşlar üstüne çıkamam nvidia kartlı ve intel işlemcili bir sistem önerir misiniz?
birde max 4500₺ bütçeye monitörde önerebilir misiniz ips panel
Oyun içinse amd. İntel güzel sistem yok.tercih meselesi, oyun için.
30 bin TL ye hazır sistem var evet ama 4500 TL ye alacağın monitörün kalitesinden bir şey bekleyemezsin bütçeye göre değişir 2k 165 Hz ya da 1080p 240hz olarak 7000 lerden başlıyor pivot isterseniz fiyat artar. İ5 12400f rx6700xt topladım bende 1080p 240hz aldım birde kule tipi soğutucu güzel paraya bitirdim. Eğer isterseniz AMD işlemcili 5600 olarak hazır sistem önerebilirim.max bütçe 30k arkadaşlar üstüne çıkamam nvidia kartlı ve intel işlemcili bir sistem önerir misiniz?
birde max 4500₺ bütçeye monitörde önerebilir misiniz ips panel
bu monitörden bir şey bekleyemez miyim yani30 bin TL ye hazır sistem var evet ama 4500 TL ye alacağın monitörün kalitesinden bir şey bekleyemezsin bütçeye göre değişir 2k 165 Hz ya da 1080p 240hz olarak 7000 lerden başlıyor pivot isterseniz fiyat artar. İ5 12400f rx6700xt topladım bende 1080p 240hz aldım birde kule tipi soğutucu güzel paraya bitirdim. Eğer isterseniz AMD işlemcili 5600 olarak hazır sistem önerebilirim.
Güzel monitör. Yanına da 7500f+4060ti çekebilirsiniz ama intel sistem maalesef ben görmedimbu monitörden bir şey bekleyemez miyim yani![]()
30k ya alacağın sistem 2k yüksek ayarlarda çoğu oyunda160 fps üzeri verir, sen gidip 1080p 165 hz monitör alırsan sisteminin performansını göremezsin. Monitör için bütçeni arttırmalısınbu monitörden bir şey bekleyemez miyim yani![]()
amd de olur arkadaşlar tamam. link atar mısın varsaGüzel monitör. Yanına da 7500f+4060ti çekebilirsiniz ama intel sistem maalesef ben görmedim
rekabetçi oyunlar oynanacak 2k ya gerek yok30k ya alacağın sistem 2k yüksek ayarlarda çoğu oyunda160 fps üzeri verir, sen gidip 1080p 165 hz monitör alırsan sisteminin performansını göremezsin. Monitör için bütçeni arttırmalısın
max 30kEğer 30k tam limitinse ona göre özelleştirebiliriz. Örnek olarak görselde bi tane attım. Güç kaynağını yükselttim ama güç kaynağından kısıp SSD 1TB de yapılabilir. Max bütçeni söyle özelleştirme önereyim.OEM Paketler | Game Garaj
Günümüzde oyunseverlerin ve performans meraklılarının beklentileri her geçen gün daha da artıyor. Yüksek FPS değerleri, ultra grafik ayarlarında akıcı oyun deneyimi, hızlı render süreleri ve güçlü multitasking kapasitesi artık bir lüks değil, bir ihtiyaç hâline geldi.www.gamegaraj.com
Eğer 30k tam limitinse ona göre özelleştirebiliriz. Örnek olarak görselde bi tane attım. Güç kaynağını yükselttim ama güç kaynağından kısıp SSD 1TB de yapılabilir. Max bütçeni söyle özelleştirme önereyim.OEM Paketler | Game Garaj
Günümüzde oyunseverlerin ve performans meraklılarının beklentileri her geçen gün daha da artıyor. Yüksek FPS değerleri, ultra grafik ayarlarında akıcı oyun deneyimi, hızlı render süreleri ve güçlü multitasking kapasitesi artık bir lüks değil, bir ihtiyaç hâline geldi.www.gamegaraj.com
Benim attığım sistemin görseldeki özelleştirme ve bunun fiyatı aynı 30k. Benim attığımda güç kaynağı 750w gold olduğu için daha iyi o yüzden daha mantıklı. Eğer istiyorsan Bitfenix 600w yi değiştirmeyip Adata 1TB ssd seçebilirsin o sisteme.max 30k
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bu nasıl?![]()
VULCAN-7500F / AMD Ryzen 5 7500F MPK / GALAX GeForce RTX 4060 Ti 1-Click OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
VULCAN-7500F Powered by GG temasıyla hazırlanmış sistem tavsiyesidir. GALAX RTX Ti 4060 8GB ekran kartı ile oluşturulmuştur.www.gaming.gen.tr
33k gösteriyorBenim attığım sistemin görseldeki özelleştirme ve bunun fiyatı aynı 30k. Benim attığımda güç kaynağı 750w gold olduğu için daha iyi o yüzden daha mantıklı. Eğer istiyorsan Bitfenix 600w yi değiştirmeyip Adata 1TB ssd seçebilirsin o sisteme.