Parrzival
80+
- Reaksiyon skoru
- 38
Evet ve işte bu ürün Aida64 ikincil ekran diye satılıyor biz de aaa fiyatı ne kadar da düşmüş deyip alıyoruz :')Fps görmek için aida64 ile çalışan ekranlardan almak gerekiyor.
Evet ve işte bu ürün Aida64 ikincil ekran diye satılıyor biz de aaa fiyatı ne kadar da düşmüş deyip alıyoruz :')Fps görmek için aida64 ile çalışan ekranlardan almak gerekiyor.
Ürünün başlığında aida64 yazdığına bakma. Çeviri ile Türkçe'ye çevriliyor o site. Ürünün açıklamasında zaten yazılım linki var. Bu demek ki o yazılım ile çalışıyor.Evet ve işte bu ürün Aida64 ikincil ekran diye satılıyor biz de aaa fiyatı ne kadar da düşmüş deyip alıyoruz :')
Üzdü :/Ürünün başlığında aida64 yazdığına bakma. Çeviri ile Türkçe'ye çevriliyor o site. Ürünün açıklamasında zaten yazılım linki var. Bu demek ki o yazılım ile çalışıyor.
Ayrıca not olarak da aida64 ile çalışmaz yazıyor zaten.
Alıntıyı görüntüle
Kasa içi IPS ekranadı ne bu zımbırtının ilerde alırım
Bende aldığıma pişman oldum ile pişman olmadım arasında bir şey. Video oynatabilsem ve fps sayacı olan tema olsa güzel olurdu. E h işte götürü var diyip kullanacağızÜzdü :/
Aldığın ekran büyük ihtimal aida64 ile çalışır. Lisanlı aida64 satın alacaksın. Temaları da ekran çözünürlüğüne uygun olarak aida64 forumundan bulacaksın.7 inç olandan aldım ben. Bana uygulama için öneri verecek var mı? (Kasa içine uygulama ve aida64 ile duvar kağıdı vs) takip edebileceğim bir site varsa bunun için bunuda önerebilirsiniz
çok güzel olmuş hayırlı olsunÜrün geldi metal ürün beklediğimden bayaga kaliteli çıktı
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Teşekkürler güzel gözüküyorçok güzel olmuş hayırlı olsun