Fallout dizisinin ilk sezonunu bitirdim

.Ardaa

80+ Silver
Reaksiyon skoru
584
Yaklaşık 8 saat boyunca aralıksız izledim ve tamamladım.
Dizi, Fallout 3, New Vegas ve 4’ün bir karışımı gibi. 8. bölümün başlarında, zaten Fallout 4 ile benzerlikler görebilirsiniz. Konusuna gelirsek, Vault 33’ten kaçırılan birkaç insan ve bilim adamı var. Daha fazla spoiler vermek istemiyorum
ancak izlemenizi şiddetle öneririm. Fallout serisini seven biri olarak, diziye bayıldım.
Sizde fikirlerinizi yazarsanız sevinirim.

Dizinin sezon 1 son bölümünün bitiş kısımında elmas şehrini görebilirsiniz.
Sezon 2 2023 yılında duyurulmuştu fakat yeni açıklamalara göre fallout 5 için hazırlıklar yapılacağını söylemiş bethesda 2. sezonun gelip gelmiceği tam olarak bilinmiyor. Bunun ne kadar doğru olup olmadığını bilmiyorum.

Son düzenleme:
Daha izlemedim ailecek izlemeyi düşünüyorum. Hata etmiş olur muyum ?

Bilmediğimden soruyorum. Fallout evrenini bilmeyen biri diziyle başlarsa tökezler mi?
Arcane de vardı bu durum.

Dizi, Fallout 3, New Vegas ve 4’ün bir karışımı gibi. 8. bölümün başlarında, zaten Fallout 4 ile benzerlikler görebilirsiniz. Konusuna gelirsek, Vault 33’ten kaçırılan birkaç insan ve bilim adamı var. Daha fazla spoiler vermek istemiyorum
ancak izlemenizi şiddetle öneririm. Fallout serisini seven biri olarak, diziye bayıldım.
Kaçak türkçe dublaj izlebilcegimiz yer var mı ben bulamadımda

Kaçak türkçe dublaj izlebilcegimiz yer var mı ben bulamadımda
Malesef yok hocam dizi bu sabah saat 1de çıktı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ufak göndermeler olur ama alakası olmayanlar da izlesin diye yapılır zaten bu tarz filmler
Evet oyunla ilgili biraz göndermeler var.

Daha izlemedim ailecek izlemeyi düşünüyorum. Hata etmiş olur muyum ?
Hocam 16+ olarak sınıflandırılmış fakat birkaç bölümünde 18+ yerlere çok yer verilmiş.

Dizinin sezon 1 son bölümünün bitiş kısımında elmas şehrini görebilirsiniz.

Bilmediğimden soruyorum. Fallout evrenini bilmeyen biri diziyle başlarsa tökezler mi?
Arcane de vardı bu durum.
Hayır.

Son düzenleme:
Başladık bakalım evreni bilmiyorum henüz anlamaya çalışıyorum.

Ben de daha şimdi bitirdim yaw çok güzel bir dizi ya bayıl bayıl bayıldım resmen 😍

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,285
Üyeler
184,915
Son üye
oziiyi
Geri