Asus tuf 7900xtx ve Sapphire 7900 xtx nitro

7900 xtx kullansaydınız nasıl bi kart olduğunu anlardınız 7900xtx Sapphire öneririm

15 binden fazla bütçesi olanlar niye AMD kart alır anlamak güç 😀

Marka olarak Sapphire öneririm ama, AMD tarafında stabilitesi en iyi markalardan biri.

Ekler

• IMG-20240217-WA0000.jpeg
    IMG-20240217-WA0000.jpeg
    1.2 MB · Hit: 99
Geçen hafta xfx 7900xt merc aldim. 29100 liraya. Onceki kartim da asus tufb7800xt idi. Ikiside cok basarili. Asus daha sessiz. Xfx 0 coil wine. Xfx ses olayini da custom funcurve yaparak cozebiliyorsunuz. Bundan onceki butun kartlarim nvidia idi. Suan asiri memnunum. Umarim böyle devam eder.

Sapphire AMD nin kalesi gibi bende Sapphire alırdım

Ananı avradını şunun yakışıklılığa bak. Hele 7900 XTX hayvan gibi kart. Tam hayalim öküz gibi kartı koymak kasaya.
Aynen hocam. Zaten bu seride 7900 XT ile XTX'in soğutma blokları aynı büyüklükte cidden çok büyük kart. Bende XTX istiyordum ama XT nasip oldu. Arkasına da bunların özel backplate'leri satılıyor onlardan alıp takacağım.

Sapphire AMD'nin kankası
Rakı balık da yapıyorlar mı bari birlikte? Sapphire kartların benim deneyimlerime göre ki 3 değişik jenerasyon denedim, berbat bir kalite kontrolü var. Asus ile kıyas bile kabul etmez.

Paran varsa düşünmeden al MSI Rx7900xtx kullanıyorum hiç üzmedi her şey son grafikte ısı olarakta dert etme 8k oynuyorum oyunları.

Nitro+ kendini kanıtlamış düzgün bir model. TUF da öyle. Bence Sapphire tasarımı daha iyi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,594
Üyeler
183,859
Son üye
tolgayucel
Geri