Whekimoglu
80+
- Reaksiyon skoru
- 26
MODELİNİ BİLİTYORUM60hz aldığını nerden biliyorsun?
Cihazının ekran kartı 60Hz üstünü desteklemiyor olabilir. Eski cihazların çoğunda var o durum.ACABA BİLGİSİYARIMI ESKİ BİR LAPTOPA BAGLADIGIM ICINMI 144 HZ ALAMIYORUM YOKSA MONITUMMU SIKINTILI MONITORUMUN MODELI
TUF GAMING VG249Q
HOCAM NORMALDE 144 HZ MMONITOR BILIYORSUNDUR ZATEN ANCAK 60 HZ GÖZÜKÜYOR VE İNTERNETTEKİ VİDEOLARIDA DİNLEDİM ANCAK MAKSİMUM BU KADAR HZ E CIKIYO ACABA MONİTORUM ESKİ BİR LAPTOPA BAGLI SORUN BU YUZDENMIDIR YOKSA HDMI KABLOSUNDANMIDIRbendede aynı monitörden var ve 144hz şuan sorun nedir?
Hocam niye bağırıyonHOCAM NORMALDE 144 HZ MMONITOR BILIYORSUNDUR ZATEN ANCAK 60 HZ GÖZÜKÜYOR VE İNTERNETTEKİ VİDEOLARIDA DİNLEDİM ANCAK MAKSİMUM BU KADAR HZ E CIKIYO ACABA MONİTORUM ESKİ BİR LAPTOPA BAGLI SORUN BU YUZDENMIDIR YOKSA HDMI KABLOSUNDANMIDIR
ayarlarda en yüksek 60hz mı görünüyorHOCAM NORMALDE 144 HZ MMONITOR BILIYORSUNDUR ZATEN ANCAK 60 HZ GÖZÜKÜYOR VE İNTERNETTEKİ VİDEOLARIDA DİNLEDİM ANCAK MAKSİMUM BU KADAR HZ E CIKIYO ACABA MONİTORUM ESKİ BİR LAPTOPA BAGLI SORUN BU YUZDENMIDIR YOKSA HDMI KABLOSUNDANMIDIR
Eski laptoptan kaynaklı. HDMI portunun versiyonu 144Hz görüntü vermeye yetmiyordur eski versiyondur o yüzden.HOCAM NORMALDE 144 HZ MMONITOR BILIYORSUNDUR ZATEN ANCAK 60 HZ GÖZÜKÜYOR VE İNTERNETTEKİ VİDEOLARIDA DİNLEDİM ANCAK MAKSİMUM BU KADAR HZ E CIKIYO ACABA MONİTORUM ESKİ BİR LAPTOPA BAGLI SORUN BU YUZDENMIDIR YOKSA HDMI KABLOSUNDANMIDIR
evet laptop intel hd 4000 graphics acaba o yüzdenmidirayarlarda en yüksek 60hz mı görünüyor
Masaüstü sürümü bile 100hz üstü veremiyor o gpu. Ekran kartı kaynaklı sorun .evet laptop intel hd 4000 graphics acaba o yüzdenmidir
eyw hocamMasaüstü sürümü bile 100hz üstü veremiyor o gpu. Ekran kartı kaynaklı sorun .
HD 4400 ün 120Hz desteği var mıydı yoksa o da mı 60Hz maksimum? Bende de ondan var da daha deneme fırsatım olmadıMasaüstü sürümü bile 100hz üstü veremiyor o gpu. Ekran kartı kaynaklı sorun .