Gürkan Şahinol
80+
- Reaksiyon skoru
- 67
- Bütçe
- 5000
Klavye önerisi yapabilecek var mı? (Red, Brown, White Switch)
Bütçe 3-5k arası olabilir.
Son düzenleme:
Kullanıyorum. Ben memnunum. Yay sesi çok fazla var. Rahatsız olacaksan alma. Bilek desteği çok sert ve kablosu çok kalın. Ben 5-6 aydır kullanıyorum, bir klavyenin yapabildiği her şeyi yapabiliyor. Bence çok para bayılmaya yok klavyeye.Klavye önerisi yapabilecek var mı?
önerebileceğin red, brown, white switch klavye var mı?O fiyata kendin klavye topla
hangi renk istiyosun klavyeönerebileceğin red, brown, white switch klavye var mı?
Siyah. Multi medya tuşu olursa güzel olur.hangi renk istiyosun klavye
Hocam multimedya tuşlu istiyorsanız aradığınızı bulmuş gibisinizSiyah. Multi medya tuşu olursa güzel olur.
3 5k verebiliyorsanız manyetik switch klavye veya gmk67 falan toplayabilirsiniz.Siyah. Multi medya tuşu olursa güzel olur.
en.akkogear.com
Bu tarz klavyeler hiç kullanmadım. Kullanımı nasıl ve Türkçe yapılabiliyor mu?3 5k verebiliyorsanız manyetik switch klavye veya gmk67 falan toplayabilirsiniz.
Bu klavyeye sakura kodu kullanıp 4.5k ya falan alabilirsinz veya![]()
MOD007B PC Tokyo Magnetic Switch Gaming Keyboard | Akko Official Global Site
Akko MOD007B PC Tokyo Magnetic Switch Gaming Keyboard, Hall effect, 8K Hz Polling Rate Wired USB-C Solution, Aluminum Keyboard, Customizable Actuation Distanceen.akkogear.com
Wraith yeni klavye çıkardı ön sipariş yapabilirsiniz. Veya gmk67 toplayabilirsiniz dediğim gibi.![]()
Wraith W75 V2 Klavye (Manyetik Switch / HE)
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
5k'ya kadar bütçe var güzel Bi klavye almak istiyorum razer olabilir. Mouse'u razer aldımHocam multimedya tuşlu istiyorsanız aradığınızı bulmuş gibisiniz
Önerdiğin Bi klavye var mıRazer Türkiye'ye güzel klavyeler satmıyor artık. Sattıkları da çok pahalı.
Bilgisayardan windows dilini Türkçe yapacaksın zaten klavyede Türkçe olmayan 6 tane tuş var. O 6 tane olan ö,ç,ş tarzı tuşları kullanmak için o tuşların yerinde olan parantez nokta tarzı işaretlere basacaksınız. Klavyeyi ezbereyseniz hiç bir fark yaşamazsınız. Razer arkadasin dediği gibi pek düzgün klavye satmıyor. En doğru seçenekler attiklarıma bakın. Veya gmk67 toplayabiliriz isterseniz size kalmış. Manyetik switch olmasın derseniz ona göre.Bu tarz klavyeler hiç kullanmadım. Kullanımı nasıl ve Türkçe yapılabiliyor mu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
5k'ya kadar bütçe var güzel Bi klavye almak istiyorum razer olabilir. Mouse'u razer aldım