MCity 1-1 Real Madrid / REAL MADRİD YARI FİNALDE!

KİM KAZANIR?

• Real

Oylar: 47 75.8%
  • City

Oylar: 15 24.2%

• Oy kullanan toplam üye
    62
bu futbolsa bizim izlediğimiz ne ya süper lig futbol mu ney yani

Maci izlemiyorum ama konu şl ise real net favorimdir

aha modric giriyor ayvayı yedi city

gördüm bu kadar ileri çıkmışken bu kadar yatarsan yersin golü ileri çıkması lazımdı realin
yani derin defansı bende anlamıyorum ilk gol den sonra sürekli defans çekildiler gerçi elenme maçı çok riske de atamıyorlar herhalde ama real taraftarı olarak keyifsiz kalıyoruz bu kadar top pasın ardına beraberlik golü bekleniyordu zaten

yani derin defansı bende anlamıyorum ilk gol den sonra sürekli defans çekildiler gerçi elenme maçı çok riske de atamıyorlar herhalde ama real taraftarı olarak keyifsiz kalıyoruz bu kadar top pasın ardına beraberlik golü bekleniyordu zaten
60 dan sonra city kırılmaya başladı öne çıkıp topa sahip olup yatıracaklardı cityi gol atmasalar bile cityi oynatmazlardı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İnşallah yer. Allah'ın PES'ten bozma takımı.
arapya sahibi ondan nefret ediyorum real kazansın da arap bozmaları sevinmesin

az kalsın 2 geliyordu real yatmaya devam ederse 2 yi de yicek

oha bruyne oha kazma nasıl vuramadı şu topa inanılmaz

60 dan sonra city kırılmaya başladı öne çıkıp topa sahip olup yatıracaklardı cityi gol atmasalar bile cityi oynatmazlardı

arapya sahibi ondan nefret ediyorum real kazansın da arap bozmaları sevinmesin

İçine ettiler futbolun. İngiltere'de Arap City, Fransa'da Arap Saint-Germain İskoçya ligine çevirdiler resmen. Dört senede bir farklı takım şampiyon oluyor sonra bunlar kaldığı yerden devam ediyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,455
Üyeler
184,628
Son üye
EbubekirTaşdemir
Geri