stsl şu an it dalaşıbu futbolsa bizim izlediğimiz ne ya süper lig futbol mu ney yani
yani derin defansı bende anlamıyorum ilk gol den sonra sürekli defans çekildiler gerçi elenme maçı çok riske de atamıyorlar herhalde ama real taraftarı olarak keyifsiz kalıyoruz bu kadar top pasın ardına beraberlik golü bekleniyordu zatengördüm bu kadar ileri çıkmışken bu kadar yatarsan yersin golü ileri çıkması lazımdı realin
aha modric giriyor ayvayı yedi city
60 dan sonra city kırılmaya başladı öne çıkıp topa sahip olup yatıracaklardı cityi gol atmasalar bile cityi oynatmazlardıyani derin defansı bende anlamıyorum ilk gol den sonra sürekli defans çekildiler gerçi elenme maçı çok riske de atamıyorlar herhalde ama real taraftarı olarak keyifsiz kalıyoruz bu kadar top pasın ardına beraberlik golü bekleniyordu zaten
arapya sahibi ondan nefret ediyorum real kazansın da arap bozmaları sevinmesinİnşallah yer. Allah'ın PES'ten bozma takımı.
60 dan sonra city kırılmaya başladı öne çıkıp topa sahip olup yatıracaklardı cityi gol atmasalar bile cityi oynatmazlardı
Mesaj otomatik birleştirildi:
arapya sahibi ondan nefret ediyorum real kazansın da arap bozmaları sevinmesin