FENERBAHÇE ELENDİ! ŞİMDİ NE OLACAK?

Merak etmeyin hiç bişey olmaz. Fenere Fetö operasyonuydu, Aziz Yıldırımın indirilmesi Ali Koç un getirilmesiydi falan bunlar boşuna değil. Bunlar sever Yunanları, ha Fener kazanmış ha Yunan kazanmış. Bunlara farketmez, sevinmişlerdir.
3 temmuzdan sonra fenere kurşun işlemez o hisseleri yediler 2 milyarlık hisseyi yediler bitirdiler en değerli kulüp olmuştuk ne güzel.

İsmail kartaldan hiç bir şey olmaz biz ligi de alamayız gene boş sezon o zaman napcaklar yönetim

Bounicci neden aldın krunici neden aldın zahjc neden oyunda dzeko yu neden çıkarttın bunları sormak lazım jeoloğumuza.

1713477954189.png

Το βλέπω λάθος ή αυτός είναι ο μηχανικός θέρμανσης μας

Güzel kardeşim adamların yarı sahasında pas yapıyorsun hani sonuç nerde? Bak bu kendini avutma kafa yapısından dolayı olmuyor işte. Ya yok yok golden sonra kaç tane tehlikeli pozisyonun var? Adamların 1 pozisyonda 2 tehlikeli gol şansı oldu sen ne yaptın hiçbir şey
ikinci satırdaki cümleyi okuduğundan eminmisin?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
Το βλέπω λάθος ή αυτός είναι ο μηχανικός θέρμανσης μας
senin sıkıntıların var

3 temmuzdan sonra fenere kurşun işlemez o hisseleri yediler 2 milyarlık hisseyi yediler bitirdiler en değerli kulüp olmuştuk ne güzel.
Eeeee çöktüler işte. Herkes biliyorda bi Fenerli taraftarlar anlamadı. 13 yıldır Fetöcülerin Kumpas kurduğu Aziz yıldırıma sövüyorlar, 7 yıldır Feneri bitirenlere şükrediyorlar :)

Bu yönetim gidene kadar fenerbahçeyi çok takmıyacağım yoksa dertden kanser olurum.

Merak etmeyin hiç bişey olmaz. Fenere Fetö operasyonuydu, Aziz Yıldırımın indirilmesi Ali Koç un getirilmesiydi falan bunlar boşuna değil. Bunlar sever Yunanları, ha Fener kazanmış ha Yunan kazanmış. Bunlara farketmez, sevinmişlerdir.
Oooooo her başarısızlığa fetö diyen de gelmiş kadro tamam oldu şimdi

yav 3 tane kupadan elendik ligde gidecek ben artık takım tutmuyorum anasini belleyim böyle işin

ikinci satırdaki cümleyi okuduğundan eminmisin?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

senin sıkıntıların var
Tamam işte ben de onu diyorum istiyorsan kaleye kamp kur tehlike yok yok yok. Topu bi sağ kanada bi sol kanada atıyorlar yav abi okadar yetenekli ayak var şut çekşn biraz deneyin bu İsmail hiç mi bir şey bilmiyor ya

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,317
Üyeler
192,999
Son üye
emirmercanoglu
Geri