🔥İndirim Corsair Dominator Platinum RGB 16 GB (2x8)3200 MHZ DDR4 CL16 3.499TL

Slamori

80+
Reaksiyon skoru
304
IMG_0681.jpeg

Son düzenleme:
32 gb olsa neysede.Şahsen bu saatten sonra D4 reme bu paralar verilmemeli bence.
Tabi tercih meselesi parayı veren düdüğü çalar

Görsel sevenler için alınır
Hayır, hiçbir türlü alınmaz. Boşa yatırım yapmış olursun. 2k eklersen zaten DDR5 32GB RAM'ler var. DDR4 RAM'e bu fiyat verilmez.

Hayır, hiçbir türlü alınmaz. Boşa yatırım yapmış olursun. 2k eklersen zaten DDR5 32GB RAM'ler var. DDR4 RAM'e bu fiyat verilmez.
Bana göre de alınmamalı sadece rgb diye orası ayrı %70 daha pahalı oluyor 2 eklenmesi

Funny GIF - Funny GIFs
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bana göre de alınmamalı sadece rgb diye orası ayrı %70 daha pahalı oluyor 2 eklenmesi
Dominator Serisindeki Cipler Kaliteli Yalnız Sadece RGB Değil Olay .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Güzel Ramler Ancak 2.El Olarak Almak Daha Mantıklı .

Fiyatına göre paylaşmadım, 3200 yerine 4000 almak lazım babında link attım. Yoksa daha 2 ay olmadı, amazondan 3 liraya 2x16gb 4000mhz aldık. DDR4 sistemden devam eden adam keyfi alacak bunu, sıfır sistem kuracak adam tabi ki DDR5 e geçecek. Doğru tek.

Reis ddr5 benim sistemime uygunmudur acaba msı a520 anakart
Ryzen 5 4650g işlemci

%90 çipleri de iyi değil. 3200 CL16 Dominatörün birinde Hynix MFR çıkmıstı

Geri