- Reaksiyon skoru
- 1,131
Sürekli açılan konulara cevap veriyodum , şimdi son kez burda yazıp tartişmaya son vericem.
Daulsense artılar
+Adactif titreşimi dualsense x uygulaması sayesinde bütün oyunlara atayabiliyosunuz , oyunlar aşırı keyifli oluyor
+Pil sorunu yok , şarz edip kullanabiliyosunuz , şarzı güzel gidiyor
+Daha teknolojik bir gameped ( bölgesel titreşim , dokunmatik , adactif titreşim)
+Eli büyük olanlar için çok daha ergonomik
+hopörleri var
+Tuşları çok sessiz çalışıyor
EKSİLER
tek eksisi 3.parti bir uygulama kullanmak zorundayız dualsense x uygulaması indirmeden kullanamıyoruz malesef ama 5dkda uğraşın yani
9.Nesil xbox artılar
+Kimine göre daha ergonomik bir gamedep (genelde eli daha küçük olanlar bunu söylüyor)
+bütün oyunlarda sorunsuz bir şekilde 3.parti uygulama olmadan kullanabiliyosunuz
EKSİLER
İKİDE BİR PİL ALMAK ZORUNDASINIZ
EĞER ŞARZ ETMEK İSTİYOSANIZ , EKSTRA 400 TL PARA HARCAMALISINIZ , BOŞA MASRAF
ELİ BÜYÜK OLANLAR İÇİN ERGONOMİSİ DUALSENSE KADAR İYİ DEĞİL
TUŞLARI ÇOK SESSLİ , SİZ OYUN OYNARKEN YANINIZDA BİRİSİ BAŞKA BİŞEYLE İLGİLENİYOSA GAMEPEDİ KAFANIZDA KIRAR (ŞAHSEN BEN ÖYLE YAPARIM
)
DOKUNMATİĞİ YOK ,(KİŞİDEN KİŞİYE DEĞİŞİR ŞAHSEN BENİM İÇİN EKSİ)
TEKNOLOJİSİ DUALSHOCK4 DEN DAHA ESKİ YANİ DEMEK İSTEDİĞİM DUALSHOCK 4 DAHA TEKNOLOJİK (TİTREŞİM , DOKUNMATİK VS )
Kişiden kişiye değişir tabi , ama bana sorucaksanız karşılaştırılabilicek gameped değiller , 9.nesil xboxın asıl rakibi dualshock4tür. Allah için gelip bana bişeyler öğretmeye kalkmayın yok sen nebiliyosun vs. çoğu gamepedleri kullandım evde hepsi duruyor , ama dualsensenin rakibi yok .
İsteyen istediğini alsın tabii ki , güzelce açıkladığımı düşünüyorum
Daulsense artılar
+Adactif titreşimi dualsense x uygulaması sayesinde bütün oyunlara atayabiliyosunuz , oyunlar aşırı keyifli oluyor
+Pil sorunu yok , şarz edip kullanabiliyosunuz , şarzı güzel gidiyor
+Daha teknolojik bir gameped ( bölgesel titreşim , dokunmatik , adactif titreşim)
+Eli büyük olanlar için çok daha ergonomik
+hopörleri var
+Tuşları çok sessiz çalışıyor
EKSİLER
tek eksisi 3.parti bir uygulama kullanmak zorundayız dualsense x uygulaması indirmeden kullanamıyoruz malesef ama 5dkda uğraşın yani
9.Nesil xbox artılar
+Kimine göre daha ergonomik bir gamedep (genelde eli daha küçük olanlar bunu söylüyor)
+bütün oyunlarda sorunsuz bir şekilde 3.parti uygulama olmadan kullanabiliyosunuz
EKSİLER
İKİDE BİR PİL ALMAK ZORUNDASINIZ
EĞER ŞARZ ETMEK İSTİYOSANIZ , EKSTRA 400 TL PARA HARCAMALISINIZ , BOŞA MASRAF
ELİ BÜYÜK OLANLAR İÇİN ERGONOMİSİ DUALSENSE KADAR İYİ DEĞİL
TUŞLARI ÇOK SESSLİ , SİZ OYUN OYNARKEN YANINIZDA BİRİSİ BAŞKA BİŞEYLE İLGİLENİYOSA GAMEPEDİ KAFANIZDA KIRAR (ŞAHSEN BEN ÖYLE YAPARIM
DOKUNMATİĞİ YOK ,(KİŞİDEN KİŞİYE DEĞİŞİR ŞAHSEN BENİM İÇİN EKSİ)
TEKNOLOJİSİ DUALSHOCK4 DEN DAHA ESKİ YANİ DEMEK İSTEDİĞİM DUALSHOCK 4 DAHA TEKNOLOJİK (TİTREŞİM , DOKUNMATİK VS )
Kişiden kişiye değişir tabi , ama bana sorucaksanız karşılaştırılabilicek gameped değiller , 9.nesil xboxın asıl rakibi dualshock4tür. Allah için gelip bana bişeyler öğretmeye kalkmayın yok sen nebiliyosun vs. çoğu gamepedleri kullandım evde hepsi duruyor , ama dualsensenin rakibi yok .
İsteyen istediğini alsın tabii ki , güzelce açıkladığımı düşünüyorum