halitxct
80+ Silver
Sürekli açılan konulara cevap veriyodum , şimdi son kez burda yazıp tartişmaya son vericem.
Daulsense artılar
+Adactif titreşimi dualsense x uygulaması sayesinde bütün oyunlara atayabiliyosunuz , oyunlar aşırı keyifli oluyor
+Pil sorunu yok , şarz edip kullanabiliyosunuz , şarzı güzel gidiyor
+Daha teknolojik bir gameped ( bölgesel titreşim , dokunmatik , adactif titreşim)
+Eli büyük olanlar için çok daha ergonomik
+hopörleri var
+Tuşları çok sessiz çalışıyor
EKSİLER
tek eksisi 3.parti bir uygulama kullanmak zorundayız dualsense x uygulaması indirmeden kullanamıyoruz malesef ama 5dkda uğraşın yani
9.Nesil xbox artılar
+Kimine göre daha ergonomik bir gamedep (genelde eli daha küçük olanlar bunu söylüyor)
+bütün oyunlarda sorunsuz bir şekilde 3.parti uygulama olmadan kullanabiliyosunuz
EKSİLER
İKİDE BİR PİL ALMAK ZORUNDASINIZ
EĞER ŞARZ ETMEK İSTİYOSANIZ , EKSTRA 400 TL PARA HARCAMALISINIZ , BOŞA MASRAF
ELİ BÜYÜK OLANLAR İÇİN ERGONOMİSİ DUALSENSE KADAR İYİ DEĞİL
TUŞLARI ÇOK SESSLİ , SİZ OYUN OYNARKEN YANINIZDA BİRİSİ BAŞKA BİŞEYLE İLGİLENİYOSA GAMEPEDİ KAFANIZDA KIRAR (ŞAHSEN BEN ÖYLE YAPARIM )
DOKUNMATİĞİ YOK ,(KİŞİDEN KİŞİYE DEĞİŞİR ŞAHSEN BENİM İÇİN EKSİ)
TEKNOLOJİSİ DUALSHOCK4 DEN DAHA ESKİ YANİ DEMEK İSTEDİĞİM DUALSHOCK 4 DAHA TEKNOLOJİK (TİTREŞİM , DOKUNMATİK VS )
Kişiden kişiye değişir tabi , ama bana sorucaksanız karşılaştırılabilicek gameped değiller , 9.nesil xboxın asıl rakibi dualshock4tür. Allah için gelip bana bişeyler öğretmeye kalkmayın yok sen nebiliyosun vs. çoğu gamepedleri kullandım evde hepsi duruyor , ama dualsensenin rakibi yok .
İsteyen istediğini alsın tabii ki , güzelce açıkladığımı düşünüyorum
Daulsense artılar
+Adactif titreşimi dualsense x uygulaması sayesinde bütün oyunlara atayabiliyosunuz , oyunlar aşırı keyifli oluyor
+Pil sorunu yok , şarz edip kullanabiliyosunuz , şarzı güzel gidiyor
+Daha teknolojik bir gameped ( bölgesel titreşim , dokunmatik , adactif titreşim)
+Eli büyük olanlar için çok daha ergonomik
+hopörleri var
+Tuşları çok sessiz çalışıyor
EKSİLER
tek eksisi 3.parti bir uygulama kullanmak zorundayız dualsense x uygulaması indirmeden kullanamıyoruz malesef ama 5dkda uğraşın yani
9.Nesil xbox artılar
+Kimine göre daha ergonomik bir gamedep (genelde eli daha küçük olanlar bunu söylüyor)
+bütün oyunlarda sorunsuz bir şekilde 3.parti uygulama olmadan kullanabiliyosunuz
EKSİLER
İKİDE BİR PİL ALMAK ZORUNDASINIZ
EĞER ŞARZ ETMEK İSTİYOSANIZ , EKSTRA 400 TL PARA HARCAMALISINIZ , BOŞA MASRAF
ELİ BÜYÜK OLANLAR İÇİN ERGONOMİSİ DUALSENSE KADAR İYİ DEĞİL
TUŞLARI ÇOK SESSLİ , SİZ OYUN OYNARKEN YANINIZDA BİRİSİ BAŞKA BİŞEYLE İLGİLENİYOSA GAMEPEDİ KAFANIZDA KIRAR (ŞAHSEN BEN ÖYLE YAPARIM )
DOKUNMATİĞİ YOK ,(KİŞİDEN KİŞİYE DEĞİŞİR ŞAHSEN BENİM İÇİN EKSİ)
TEKNOLOJİSİ DUALSHOCK4 DEN DAHA ESKİ YANİ DEMEK İSTEDİĞİM DUALSHOCK 4 DAHA TEKNOLOJİK (TİTREŞİM , DOKUNMATİK VS )
Kişiden kişiye değişir tabi , ama bana sorucaksanız karşılaştırılabilicek gameped değiller , 9.nesil xboxın asıl rakibi dualshock4tür. Allah için gelip bana bişeyler öğretmeye kalkmayın yok sen nebiliyosun vs. çoğu gamepedleri kullandım evde hepsi duruyor , ama dualsensenin rakibi yok .
İsteyen istediğini alsın tabii ki , güzelce açıkladığımı düşünüyorum