İyi. 486 bekliyordum kaydırma ile 372 aldım şu anda intihar etmeyi düşünüyorum. %20 den sonrasını kötü sayabilirsin.Nasıldır izmirde oturuyoruz atar mı kendini bir liseye?
Kötümü? Bence iyi kardeşim. Kendini iyi bir liseye tabiiki atar.Kötü.
Yüzde sekiz kötü fen lisesi çok zor.Kötümü? Bence iyi kardeşim. Kendini iyi bir liseye tabiiki atar.
Neden öyle İzmir fen lisesini hedeflemiyorduk zatenKötü.
O nasıl bir kaydırma olmuş kanka :dİyi. 486 bekliyordum kaydırma ile 372 aldım şu anda intihar etmeyi düşünüyorum. %20 den sonrasını kötü sayabilirsin.
Oha valla üzüldüm şuan zirvedeyken dibe inmişsinİyi. 486 bekliyordum kaydırma ile 372 aldım şu anda intihar etmeyi düşünüyorum. %20 den sonrasını kötü sayabilirsin.
Sakın yerel yerleştirme yapmasın kesin merkezi girsin ve köklü bir anadolu lisesine girer.Nasıldır izmirde oturuyoruz atar mı kendini bir liseye?
Bir de kitapçıktan kontrol etmiştim şu hayatta bir şeyde doğru gitsin yetti artık öldüreceğim kendimi yeter artık.Oha valla üzüldüm şuan zirvedeyken dibe inmişsin
Ya kötü bir durum olmuşda senden daha mı değerli salla gitsin eğer küçük bir ilde oturuyorsan hala şansın varBir de kitapçıktan kontrol etmiştim şu hayatta bir şeyde doğru gitsin yetti artık öldüreceğim kendimi yeter artık.
Yani 425 altı okullara gidebilir mi kardeşimgeçen yıl yüzde 8 425 puana falan geliyordu geçen yıl böyle bakan okullara bakmanıı öneririm.