ahmtnlbrgl
80+
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 194
414 puanla 5.56 ya girmisim
Neyine sinirleniyorsun sen?Zaten kötü yapmışım canım sıkkın.Youtubede hep standart sapma arttırır diyorlardı nerden bilebilirim?Meb yaz cikan ilk siteye gir anlarsin sen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sen sacmalamissin hem sinavda hem de burada standart sapma icin soru soruya oraya kodlaman gerekir ve bunu herkes yapacak ki ve baskalari yapmayacak ki bu sana onu hesaplayabilsin yani burada san onun nasil isledigini anlatamam ama sinirleniyorum boyle yorumlar gorunce...
Sende düşürmüş benim kardeşimde arttırmış 396 alacaktı 400 aldıNeyine sinirleniyorsun sen?Zaten kötü yapmışım canım sıkkın.Youtubede hep standart sapma arttırır diyorlardı nerden bilebilirim?
Banada oyle oldu 420 425 bekliyordum 414 ciktiBen bekledigimden yaklasik 6 10 puan dusuk aldim standart sapma bana carpti yani...
2.41 genel yuzdelik
Puan 441.7598
Ne?2.41 mi.400 ile 440 puan arasında yayılma çok ozaman.Ben 388 ile %10 dayım.Ben bekledigimden yaklasik 6 10 puan dusuk aldim standart sapma bana carpti yani...
2.41 genel yuzdelik
Puan 441.7598
Standart sapma arttirir mi ? Bununla ilgili hic bir video izlememe ragmen neyse bos bos, bos kisilerle ugrasamam simdi hic...Neyine sinirleniyorsun sen?Zaten kötü yapmışım canım sıkkın.Youtubede hep standart sapma arttırır diyorlardı nerden bilebilirim?
Standart sapma arttirir mi ? Bununla ilgili hic bir video izlememe ragmen neyse bos bos, bos kisilerle ugrasamam simdi hic...
Puan:380Baktınız mı arkadaşlar? Şimdi bakılıyormu bilmiyorum bakılıyorsada şimdi bakmayacağım.