Lgs için ne yapmalıyım

Ne bu sizdeki 500 tam puan sevdası. Benim şuan okuduğum 450 puanlık lise il genelindeki tanıdıklardan ve onların tanıdıklarından daha iyi deneme neti vb. sunuyor. Benim gözümde 460 470 sonrası öyle arkadaş ortamı ne bilim performans farkettirmicektir. Bi de liçlenme sebebi olarakta 450 460 puan sonrası biraz şansa kalıyor çünkü o sorudaki bilgin ki bu da soru görmenle alakalı biraz sınav mentalinle alakalı değişiyor. Kısaca 500 tam hiç kolay bişey değil ve bence çekilcek çilede değil.

NOT: Sadece kişisel fikirlerimdir.
hocam tamam 500 puan alınca atomu parçalamıyorsun ama her şekilde daha iyi
Benim 500 puan almak istememin birkaç tane nedeni var.
1. Neden: babam yüksek puan alırsan sana (şuan ki fiyatla) 70-80k civarı sistem alıcam dedi
2.neden : neden olmasın ? Ben 500 tam puan alacak kadar çalışkan ve zekiyim
3. Neden: 500 puan alınca video teklifi alırsam benim adımı duyurur ve bende o ünle birlikte YouTube kanalı açarım felan
4. Neden : 500 puan alırsam yüksek bir ihtimalle Ankara ya taşınacağız ve babamda Ankara'yı çok seviyor

1. Neden: babam yüksek puan alırsan sana (şuan ki fiyatla) 70-80k civarı sistem alıcam dedi
3. Neden: 500 puan alınca video teklifi alırsam benim adımı duyurur ve bende o ünle birlikte YouTube kanalı açarım felan
4. Neden : 500 puan alırsam yüksek bir ihtimalle Ankara ya taşınacağız ve babamda Ankara'yı çok seviyor
1. neden çok mantıklı buna karşı gelemem zaten herkes çalışmalı.
2. neden zekiyim demek biraz ne bilim kendim diyince rahat etmiyorum ama sonuçta düşünce.
3. neden geçen 2 3 senede toplam nerdeyse 600 700 kişi var 500 puan yapan kaç tanesini tanıyorsun?
4. neden tavsiyem ankara değildir bende ankaradayım lakin 500 tam puanla gideceğin yer ankara fen iken istanbulda galatasaray ve istanbul erkek varken neden Ankara fen?

lise önemli değil

400 al op basına koy 500 al gel sana sıstemının ıslemcısını ben almassam adam degılım

400 al op basına koy 500 al gel sana sıstemının ıslemcısını ben almassam adam degılım
Seneye görüşürüz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1. neden çok mantıklı buna karşı gelemem zaten herkes çalışmalı.
2. neden zekiyim demek biraz ne bilim kendim diyince rahat etmiyorum ama sonuçta düşünce.
3. neden geçen 2 3 senede toplam nerdeyse 600 700 kişi var 500 puan yapan kaç tanesini tanıyorsun?
4. neden tavsiyem ankara değildir bende ankaradayım lakin 500 tam puanla gideceğin yer ankara fen iken istanbulda galatasaray ve istanbul erkek varken neden Ankara fen?
2.nedende 500 tam puan alacak kadar zekiyim dedim yoksa bende kendimi zeki olarak görmüyorum

3.nedende bir tane 500 tam puan yapmış arkadaşım ve de birsürü yüksek puan almış arkadaşım var ve çoğu ergen veya ders çalışa çalışa iletişim kurmayı unutmuş , utangaç olabiliyor. Çok şükür bende öyle bir sıkıntı yok

4.nedende hocam ben Galatasaray daki fransızca yüzünden istemiyorum diğer İstanbul liselerini ise İstanbul çok kalabalık olduğu için istemiyorum

Son düzenleme:
Seneye görüşürüz

2.nedende 500 tam puan alacak kadar zekiyim dedim yoksa bende kendimi zeki olarak görmüyorum

3.nedende bir tane 500 tam puan yapmış arkadaşım ve de birsürü yüksek puan almış arkadaşım var ve çoğu ergen veya ders çalışa çalışa iletişim kurmayı unutmuş , utangaç olabiliyor. Çok şükür bende öyle bir sıkıntı yok

4.nedende hocam ben Galatasaray daki fransızca yüzünden istemiyorum diğer İstanbul liselerini ise İstanbul çok kalabalık olduğu için istemiyorum
Ankara da az nüfuslu yer değil hele Ankara Fen'in çevresi

Seneye görüşürüz

Bi de tanıdığım çevreden hep 470 üzeri filan yapan kişiler lgs yi takmayan çevre onu da söylim

yks nin yaninda lgs aslinda cok da onemli olmayan bir sinav aslen. Onemli olan iyi bir siralama yapabilmek ki iyi bir liseye gidebil. Gene de baya bir kimse son sene ozel okulda fln okuyor sinava calisabilmek icin.

yks nin yaninda lgs aslinda cok da onemli olmayan bir sinav aslen. Onemli olan iyi bir siralama yapabilmek ki iyi bir liseye gidebil. Gene de baya bir kimse son sene ozel okulda fln okuyor sinava calisabilmek icin.
Teşekkürler paylaştığınız bilgi için selim bey

Merhabalar şuan 13 yaşındayım seneye Lgs var ve Lgs de 500 tam puan istiyorum . 7. Sınıf için konuşacak olursak en son girdiğim deneme sınavında full çektim ve hiçbir konuda eksiğim yok. seneye dershane ye gideceğim. Şimdi ve daha sonra Lgs için ne yapmalıyım ?
500 puan gayet iyi hedefin 450 üstü ise dershane lazım olabilir dershaneye yazıl, Paragraf kitap oku o bile 400 yaptırır matematigide unutma dershanenin özel dersi varsa matematikden almanı öneririm

ister iyi bir lise kazan ister kötü sen çalıştığın sürece düzenini bozmadığın sürece üniversite sınavında bile iyi bir derece yaparsın kötü okul yoktur kötü ve düzensiz yada hiçbir şey yapmamak vardır

Teşekkürler paylaştığınız bilgi için selim bey
Mat+paragraf bitir ama lise gerçekten aşırı önemli değil 490 almıştım ve bir tane bile düzgün adam yok arkadaşım yok bomboş gidip geliyorum bu yıl açığa alacaktım çevrem alma falan dedi alamadım sana tavsiyem şimdiden kendini geliştirmeye başka özellikle spor (fitness)a başlamanı öneririm 9 ve 10dada boşlama

Geri