🔥İndirim Rampage Rm-X5 Kulaklık 287 TL

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Son 2 ürün kalmış zaten stokda sıkıntılı ürünler olabilirler iade içinde kargo ücreti alıyorlarmış 78 lira

Bende vazgeçtim bozuk vs gelir 160tl kargo parası cebimden gider boşuna

Alınabilecek kulak içi atar mısınız yd fln farketmez

ışıklı istiyoruz biz ! (!)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

10 yaşında vs. bir kuzeninizin doğum günü varsa alın gitsin mutlu edersiniz zaten 1 haftaya bozulur.
Alınmasına alınır ama 5,6 tane stoğu olan bir ürünün sağlam olacağı şüpheli, iade ederken de 78 lira kargo ücreti ödeniyor tekrar.

Alınmasına alınır ama 5,6 tane stoğu olan bir ürünün sağlam olacağı şüpheli, iade ederken de 78 lira kargo ücreti ödeniyor tekrar.
Ben müşteri hizmetleri ile görüştüm sorun vs mi var çok ucuz dedim öyle bir sey yok diyor yine de guvenemedim

Kardeşime kulaklık alacaktım da bi sıkıntı çıkar mı acaba

hocam isterseniz rampagenin modellerini tercih edebilirsiniz fiyat performans ürünleri zaten

Kardeşime kulaklık alacaktım da bi sıkıntı çıkar mı acaba
Eğer nays İn varsa ilk sayfa da attığım havitin alabilirsiniz nays ile 355 liraya geliyor

Ben müşteri hizmetleri ile görüştüm sorun vs mi var çok ucuz dedim öyle bir sey yok diyor yine de guvenemedim
700 liralık ürünü 208 liraya satıyorsa ve 5,6 tane stoğu varsa kesin sıkıntılıdır bence

Eğer nays İn varsa ilk sayfa da attığım havitin alabilirsiniz nays ile 355 liraya geliyor

700 liralık ürünü 208 liraya satıyorsa ve 5,6 tane stoğu varsa kesin sıkıntılıdır bence
Hocam kardeşimin bilgisayarında 2li jack girişi var. O yüzden bi de dönüştürücü almam gerekecek. Usbli versiyonu falan var mı bunun.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri