pilotkalem1
80+
- Reaksiyon skoru
- 26
Herkese selamlar 15k bütçeyle poco x6 almayı düşünüyorum fakat işlemcisi snapdragon 7s gen 2 olarak geçiyor nasıldır bu işlemcisi ısınma yapar mı orta segment sınıfında mı?
antutu gpu puani cok dusuk. Tecno Camon 20s Pro 5G dusunebilirsiniz 13.8kyaHerkese selamlar 15k bütçeyle poco x6 almayı düşünüyorum fakat işlemcisi snapdragon 7s gen 2 olarak geçiyor nasıldır bu işlemcisi ısınma yapar mı orta segment sınıfında mı?
Yok kanka ben bilinmedik markaya bulaşmam bahsettiğim işlemci güçlü mü ısınma yapar mı?antutu gpu puani cok dusuk. Tecno Camon 20s Pro 5G dusunebilirsiniz 13.8kya
Honor 70 kullanıyorum aynı işlemciye sahipler sanırım donma kasma ısınma hiç sorun yaşamadım.Yok kanka ben bilinmedik markaya bulaşmam bahsettiğim işlemci güçlü mü ısınma yapar mı?
Niye alınmaz ki2K daha koy bunu al. Düz X6 alınmaz.
![]()
Poco X6 Pro 256 GB 8 GB Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Poco X6 Pro 256 GB 8 GB fiyatları 16.499,00 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Poco X6 Pro 256 GB 8 GB özelliklerini incele, 30 mağazadaki indirimleri gör!www.akakce.com
Fiyatını hak etmiyor.Niye alınmaz ki
Birde üstad yurtdışı direnç kayıtlı telefon ileride başımı ağrıtır mi?Fiyatını hak etmiyor.