macunu kalın mı sürmüşüm

Kule tipinde bunları öneririm. Fiyatına nazaran baya iyiler. Kasana sığar mı, ram e uyumlu mu, anakartın soğutucusu engeller mi bakman lazım.
-Phantom Spirit
-Peerless Assassin

Sıvı soğutma alacaksan da sağlamlardan şaşma. 280 veya 360 alabilirsin destekliyorsa.
-Arctic Liquid Freezer II
-Arctic Liquid Freezer III
Sıvı alacaksa
LT720 veya LS720 alsın. Arctic e göre daha ucuz ve daha serin.

80 derece yükte derken stres testindeyse iyi aslında

7800X3D işlemcimi MX4 uyguladım ve AG400 ile çalıştırdım yük altında gündüz 80 dereceleri gördü acaba macunu mu çok sürdüm yoksa soğutucu mu yetersiz
Sanki biraz fazla ama asıl soğutucu yetersiz galiba

Soğutucu takıp söktükten sonra mı attınız fotoyu

Son düzenleme:
(Konu dışı) Asus Gt301 diye kasam var kule tipi soğutucu almak istiyorum *gelecekte upgrade yapma durumunda yeni bir stok fan almamak için* Thermalright Phantom Spirit 120
adlı soğutucu kasama sığar mı acaba?

(Konu dışı) Asus Gt301 diye kasam var kule tipi soğutucu almak istiyorum *gelecekte upgrade yapma durumunda yeni bir stok fan almamak için* Thermalright Phantom Spirit 120
adlı soğutucu kasama sığar mı acaba?
Sığar.

7800X3D işlemcimi MX4 uyguladım ve AG400 ile çalıştırdım yük altında gündüz 80 dereceleri gördü acaba macunu mu çok sürdüm yoksa soğutucu mu yetersiz
Değerler normal anakartta mosfet soğutucu göremedim giriş seviye bir kartta işlemciyi ısıtır yük altından kasıt render falan ise değerler gayet iyi oyunda 80 derece ise üzerindeki tabakayı biraz daha alın havada kalan kısımlar bana fazla geldi açıkçası. Bunun yanı sıra oda sıcaklığı ve kasa içi havalandırma da önemlidir.

Değerler normal anakartta mosfet soğutucu göremedim giriş seviye bir kartta işlemciyi ısıtır yük altından kasıt render falan ise değerler gayet iyi oyunda 80 derece ise üzerindeki tabakayı biraz daha alın havada kalan kısımlar bana fazla geldi açıkçası. Bunun yanı sıra oda sıcaklığı ve kasa içi havalandırma da önemlidir.
anakart prime b650m-a wifi II kasa bitfenix apollo

Macun gayet yeterli ve dengeli dağıtmışsın hocam. Kasanın şekli veyahut soğutması yeterli değildir. Hava soğutucun varsa kasa değişimine gidebilirsin. Hem fazla masraf yapmaktan kaçarsın. Kasan mAtx ise Atx e geçiş yapmak bana göre bir tık daha ekonomik bence :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,170,563
Üyeler
185,903
Son üye
lionelllll
Geri