CORSAIR RM750e 750 Watt 80+ Gold PCIe 5.0 Tam Modüler 3599TL

Bende bunun rm750i modeli var. PCI x 5 ATX 3.0 muhabbetini destekliyor mu acaba.

Şayet ben bu psuyu almak yerine bunu almayı tercih ederdim. Yanında pc kasasıda hediye :)
Psu konusunda xpg gibi markalar pek güven vermiyor gerçi bendede Xigmatek var o nekadar güvenilir tartışılır.

Psu konusunda xpg gibi markalar pek güven vermiyor gerçi bendede Xigmatek var o nekadar güvenilir tartışılır.
xpg adataya ait bir marka olduğu için parça kalitesi ve güven konusunda sıkıntı yaşanabileceğini düşünmüyorum. Ben bu kasa ve psu yu kullanıyorum. Daha öncesinde cooler master ve corsair kasa ve psular kullanmış biri olarak söylüyorum malzeme kalitesi gerçekten iyi. Kasanın sac kalınlığı bir tık ince fakat kalitesizde değil.

baktığımda 12VHPWR girişi yok dahili olarak, yanında dönüştürücü gönderiyorlar sanki satış pazarlaması gibi.
Evet bende siz deyince fark ettim büyük ihtimalle iki ucu farklı kablo gönderiyorlardır bu tarz
1714378360196.jpeg

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Xpg nin psuları gerçekten iyidir kullanmış birisi olarak söylüyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,556
Üyeler
183,854
Son üye
akrml
Geri