🔥 Türkiye, İslam Kalkınma Bankası'ndan 6,3 Milyar $ Kredi Aldı!

En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
7,385

İslam Kalkınma Bankası'ndan Türkiye'ye 6,3 milyar dolarlık finansman!​

Dünya Bankası'nın Türkiye'ye finansman desteğini 35 milyar dolara yükseltmesinin ardından yeni bir gelişme yaşandı. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, İslam Kalkınma Bankası'ndan da Türkiye'deki projelere 6,3 milyar dolarlık finansman geleceğini belirtti. Bakan Şimşek, "Türkiye'ye yönelik dış kaynak akışı güçlü şekilde devam ediyor." ifadelerini kullandı.

1714382283855.png

Dünya Bankası'nın Türkiye'ye finansman desteğini 35 milyar dolara yükseltmesinin ardından yeni bir gelişme yaşandı. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, İslam Kalkınma Bankası'ndan da Türkiye'deki projelere 6,3 milyar dolarlık finansman geleceğini belirtti. Bakan Şimşek, "Türkiye'ye yönelik dış kaynak akışı güçlü şekilde devam ediyor." ifadelerini kullandı.

Alıntıyı görüntüle
Bu anlaşma bugün mü oldu? Öyleyse yine 9/11 çıkıyorda.

faizle islammı kalkınırmış türkiye bunlardan bile kredi alacak duruma düştüyse vay halimize yakında kürdistana bağlanır burası

Galiba bugün başına verilmiş. Öyleyse 9/11 sayısını vermek amacıyla 1 gün sonra açıklanıyor bize.
Ya sal şu 9/11. Allah Allah! Her şeye 9/11 yazıyorsun. Bu mesaja da bir şey uydurup 9/11'de yazdın dersin şimdi.

faizle islammı kalkınırmış türkiye bunlardan bile kredi alacak duruma düştüyse vay halimize yakında kürdistana bağlanır burası
Öyle olacak zaten. Plana göre öyle yapılacak çünkü. Yeni İYİ Parti başkanını Erkan Trükten Kasım 2023'ten beri biliyordu kazanacağını. 9/11 sayısı ile kazandı dediği gibi de (611 oy yani).
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ya sal şu 9/11. Allah Allah! Her şeye 9/11 yazıyorsun. Bu mesaja da bir şey uydurup 9/11'de yazdın dersin şimdi.
Yeni Dünya Düzeni tıkır tıkır işlediği için yazmak durumunda kalıyorum.

Alıntıyı görüntüle
@Yavuz Sultan Selim şimdi bunlar Türkiye'ye yatırım mı yapacaklar yoksa borç para mı aldık biz? Anlamadım ben.

@Yavuz Sultan Selim şimdi bunlar Türkiye'ye yatırım mı yapacaklar yoksa borç para mı aldık biz? Anlamadım ben.
Yapay et, göçü attırma gibi Yeni Dünya Düzeni amaçlı alınıyor hepsi.

polisi mi ariyacan trde 112 oldu
Onlarda kasıtlı. Suriye ile sınırımız da 911 KM mesela. +90 kodumuz ve 11 haneli telefon numarası sonradan yapıldı mesela. ABD'nin her şeyi (kuruluş günü dahil) 9/11, 33 vs.

Yapay et, göçü attırma gibi Yeni Dünya Düzeni amaçlı alınıyor hepsi.

Onlarda kasıtlı. Suriye ile sınırımız da 911 KM mesela. +90 kodumuz ve 11 haneli telefon numarası sonradan yapıldı mesela. ABD'nin her şeyi (kuruluş günü dahil) 9/11, 33 vs.
büyük oyunu görmüşsün yeğen, kahvedeki dayılarla fazla takılma

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,511
Üyeler
185,753
Son üye
keremks
Geri