Yavuz Sultan Selim
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 7,385
Bu anlaşma bugün mü oldu? Öyleyse yine 9/11 çıkıyorda.İslam Kalkınma Bankası'ndan Türkiye'ye 6,3 milyar dolarlık finansman!
Dünya Bankası'nın Türkiye'ye finansman desteğini 35 milyar dolara yükseltmesinin ardından yeni bir gelişme yaşandı. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, İslam Kalkınma Bankası'ndan da Türkiye'deki projelere 6,3 milyar dolarlık finansman geleceğini belirtti. Bakan Şimşek, "Türkiye'ye yönelik dış kaynak akışı güçlü şekilde devam ediyor." ifadelerini kullandı.
Alıntıyı görüntüle
DünBu anlaşma bugün mü oldu? Öyleyse yine 9/11 çıkıyorda.
Galiba bugün basına verilmiş. Öyleyse 9/11 sayısını vermek amacıyla 1 gün sonra açıklanıyor bize.
Hafta sonu para arayan ülkeyizGaliba bugün basına verilmiş. Öyleyse 9/11 sayısını vermek amacıyla 1 gün sonra açıklanıyor bize.
Ya sal şu 9/11. Allah Allah! Her şeye 9/11 yazıyorsun. Bu mesaja da bir şey uydurup 9/11'de yazdın dersin şimdi.Galiba bugün başına verilmiş. Öyleyse 9/11 sayısını vermek amacıyla 1 gün sonra açıklanıyor bize.
Öyle olacak zaten. Plana göre öyle yapılacak çünkü. Yeni İYİ Parti başkanını Erkan Trükten Kasım 2023'ten beri biliyordu kazanacağını. 9/11 sayısı ile kazandı dediği gibi de (611 oy yani).faizle islammı kalkınırmış türkiye bunlardan bile kredi alacak duruma düştüyse vay halimize yakında kürdistana bağlanır burası
Yeni Dünya Düzeni tıkır tıkır işlediği için yazmak durumunda kalıyorum.Ya sal şu 9/11. Allah Allah! Her şeye 9/11 yazıyorsun. Bu mesaja da bir şey uydurup 9/11'de yazdın dersin şimdi.
@Yavuz Sultan Selim şimdi bunlar Türkiye'ye yatırım mı yapacaklar yoksa borç para mı aldık biz? Anlamadım ben.İslam Kalkınma Bankası'ndan Türkiye'ye 6,3 milyar dolarlık finansman!
Dünya Bankası'nın Türkiye'ye finansman desteğini 35 milyar dolara yükseltmesinin ardından yeni bir gelişme yaşandı. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, İslam Kalkınma Bankası'ndan da Türkiye'deki projelere 6,3 milyar dolarlık finansman geleceğini belirtti. Bakan Şimşek, "Türkiye'ye yönelik dış kaynak akışı güçlü şekilde devam ediyor." ifadelerini kullandı.
Alıntıyı görüntüle
polisi mi ariyacan trde 112 olduBu anlaşma bugün mü oldu? Öyleyse yine 9/11 çıkıyorda.
Yapay et, göçü attırma gibi Yeni Dünya Düzeni amaçlı alınıyor hepsi.@Yavuz Sultan Selim şimdi bunlar Türkiye'ye yatırım mı yapacaklar yoksa borç para mı aldık biz? Anlamadım ben.
Onlarda kasıtlı. Suriye ile sınırımız da 911 KM mesela. +90 kodumuz ve 11 haneli telefon numarası sonradan yapıldı mesela. ABD'nin her şeyi (kuruluş günü dahil) 9/11, 33 vs.polisi mi ariyacan trde 112 oldu
büyük oyunu görmüşsün yeğen, kahvedeki dayılarla fazla takılmaYapay et, göçü attırma gibi Yeni Dünya Düzeni amaçlı alınıyor hepsi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Onlarda kasıtlı. Suriye ile sınırımız da 911 KM mesela. +90 kodumuz ve 11 haneli telefon numarası sonradan yapıldı mesela. ABD'nin her şeyi (kuruluş günü dahil) 9/11, 33 vs.
Onların çoğu bilmez bunları.büyük oyunu görmüşsün yeğen, kahvedeki dayılarla fazla takılma