- Reaksiyon skoru
- 178
Arkadaşalr tr200 aldım kronik sorunu olduğunu yeni öğrendim iade edemem beni kaç sene götürür
Tr pardonTC200 mü? TR200 olmasın?
Hdd gibi kullan ne olacakArkadaşalr tr200 aldım kronik sorunu olduğunu yeni öğrendim iade edemem beni kaç sene götürür
1-1.5 yıl dayanır az kullanırsan. Birisi 6 ay kullanmış sağlığı %20 azalmış.Tr pardon
Ne kadar götürürTC200 mü? TR200 olmasın?
Nasıl yaniHDD gibi kullan ne olacak
Az derken1-1.5 yıl dayanır az kullanırsan. Birisi 6 ay kullanmış sağlığı %20 azalmış.
Yazma ve okuma HDD lerin seviyesine düşüyor. O yüzden dedimNe kadar götürür
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Nasıl yani
Hayır ömrü hızlı düşüyomuşYazma ve okuma HDD lerin seviyesine düşüyor. O yüzden dedim
Günde 12 saat çalışmasın yani.Ne kadar götürür
Nasıl yani
Az derken
O daha kötü xdHayır ömrü hızlı düşüyomuş
kullanımına bağlı bir kişi sanırım 5tb ta sağlığı %83 e mi ne düşmüştü günde 100gb veri yazan biriysen 2 3 ayda sağlığı fazla düştüğü için ssd performansı yerlere gömülecektir (yanlış hatırlamıyorsam ssdlerde sağlık %80 civarlarına düştüğünde performans sorunları başlıyordu) eğer aşırı derecede veri yazmayan normal bir windows kullanıcısıysan sana 1 ila 2 yıl arası performansını koruyarak hizmet edebilir ama imkanın varsa ssd yi değiştir daha sağlam bir şey almaya bakArkadaşalr tr200 aldım kronik sorunu olduğunu yeni öğrendim iade edemem beni kaç sene götürür
Bu gün son oyunumu indiriyorum gta 5 sonra daha oyun indirmicemkullanımına bağlı bir kişi sanırım 5tb ta sağlığı %83 e mi ne düşmüştü günde 100gb veri yazan biriysen 2 3 ayda sağlığı fazla düştüğü için ssd performansı yerlere gömülecektir (yanlış hatırlamıyorsam ssdlerde sağlık %80 civarlarına düştüğünde performans sorunları başlıyordu) eğer aşırı derecede veri yazmayan normal bir windows kullanıcısıysan sana 1 ila 2 yıl arası performansını koruyarak hizmet edebilir ama imkanın varsa ssd yi değiştir daha sağlam bir şey almaya bak