- Reaksiyon skoru
- 948
? ne diyon reis
? ne diyon reis
adam öyle bir türkçeyle yazmışki anlamadım .d
Ülke Değiştiriyorsan Oradaki Bilgisayarlardan Alman Daha Mantıklı OlurCevaplarınız için teşekkürler dostlar. Taşınabilir bilgisayar almak mecburiyetindeyim maalesef. Sürekli olarak ülke değiştiriyorum onun yanı sıra birkaç yıl da televizyon bile sığdıramadığım dar bir evde yaşayacağım gibi görünüyor. Bundan dolayıdır ki laptop alıyorum. Normalde mac dışında ben de masaüstü bilgisayarın daha mantıklı olduğunu düşünüyorum.
Bilgisayar fiyatlarını hemen hemen aynı diyebilirim.Ülke Değiştiriyorsan Oradaki Bilgisayarlardan Alman Daha Mantıklı Olur![]()
Fiyat Konusunda bir şey Diyemem Ama Ürün Çeşitliliği Konusunda Daha Çok Alternatifin Olur .Bilgisayar fiyatlarını hemen hemen aynı diyebilirim.
9060xt 8gb var mediumda 130fps oynuyorum kral 1080p için yeterŞuan rx 6800 warzone da 13 14 gb vram kullanıyor sen düşün
medium sarmaz ben köküne kadar açıyorum grafikleri 2k alcam hatta 6800 4k kartı diyorlar ama 2k kafi9060xt 8gb var mediumda 130fps oynuyorum kral 1080p için yeter
Her oyunu ultrada açiyor zaten.Warzonede ultraya almak iyi bir sey degil ben de ultrada oynarim da adami gormek zorlasiyor low medium arasina aliyorum 1 2 ayar disinda her seyimedium sarmaz ben köküne kadar açıyorum grafikleri 2k alcam hatta 6800 4k kartı diyorlar ama 2k kafi
O dediğinizi getirseler bile optimize etmeleri en az 3 yili bulur.Amdnin her teknolojisinde bir sorun çıkıyorEylülde amd yeni güncellemeyle 8 gb vrami 256 mb boyutuna sığdırırsa artık en az 20 sene. Geçen aylardaki amd nin bitki örtüsünü 30 kat daha az vram kullanacak yeni bir yazılım geliştirdiği haberlerini okuyunuz
Genel anlamda da diyorum hocam bf v hikayede mesela 9 gb 10 gb kullanıyorHer oyunu ultrada açiyor zaten.Warzonede ultraya almak iyi bir sey degil ben de ultrada oynarim da adami gormek zorlasiyor low medium arasina aliyorum 1 2 ayar disinda her seyi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
O dediğinizi getirseler bile optimize etmeleri en az 3 yili bulur.Amdnin her teknolojisinde bir sorun çıkıyor