Mosso Bisiklet İyimidir?

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Reaksiyon skoru
25,884
Dostlat bu bisikletten almayı planlıyorum ama ben dikkatli kullanmam mesela bir yerden atlayınca felan sıkıntı çıkarırmı bu bisiklet.
Çıkarırsa bu bütçede önerisi olan varmı?

Dostlat bu bisikletten almayı planlıyorum ama ben dikkatli kullanmam mesela bir yerden atlayınca felan sıkıntı çıkarırmı bu bisiklet.
Bende aynı markanın farklı modeli vardı gayet memnundum ancak 3 yıl sonra vitesi bozuldu başka sorunu yok

mosso iyidir parça olarak shuimano kullanıyor diye hatırlıyorum

Eğer zamanında bakım yapacaksan uzun süre shimanoları bozulmadan kullanırsın. Kadro için normal kullanım için sağlam denilir ama bu bisikletlerin amacı 5-6 metreden atlamak olmadığı için o zaman sorun çıkarır

Eğer zamanında bakım yapacaksan uzun süre shimanoları bozulmadan kullanırsın. Kadro için normal kullanım için sağlam denilir ama bu bisikletlerin amacı 5-6 metreden atlamak olmadığı için o zaman sorun çıkarır
3-4?

Atlama yapmayi dusunuyorsan dirt jump toplayabilirsin ya da hazir alabilirsin. Veya enduro tarzi bisikeltlere bakabilirsin .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,518
Üyeler
187,694
Son üye
recep433
Geri