Technopat Takibi

Nocturne

80+
Reaksiyon skoru
193
Dostlar ben yakın zamanda technopat'tan ban yemiştim. Sonra yeni hesap açmayı denedim, üyelik reddedildi. Sonra farklı cihazdan denedim yine reddedildi. (Bu sırada ban yiyen hesabıma daha fazla ceza puanı ekleniyor) Sonra Telefonun mobil verisine geçerek yine farklı bir cihazdan denedim yine reddedildi. Bunun sebebi nedir ? Her seferinde nasıl takip edip reddedebiliyorlar ? Bilen var mı ?

Dostlar ben yakın zamanda technopat'tan ban yemiştim. Sonra yeni hesap açmayı denedim, üyelik reddedildi. Sonra farklı cihazdan denedim yine reddedildi. (Bu sırada ban yiyen hesabıma daha fazla ceza puanı ekleniyor) Sonra Telefonun mobil verisine geçerek yine farklı bir cihazdan denedim yine reddedildi. Bunun sebebi nedir ? Her seferinde nasıl takip edip reddedebiliyorlar ? Bilen var mı ?
Forum kurallarında birden fazla üyelik açılması yasak yazıyor. İp adresinden görüyorlar. Onlar forumu bizim gördüğümüz gibi görmüyorlar emin ol.

O hesaba telefondan girdiysen ip in kaydolur siteye ne 2. hesap açabilirsin ne o hesaba girebilirsin.
Aynı ipden 1 hesaptan başka kullanamazsın yani

o hesapla aynı bişey kullandın demek
(ip adresi eposta hesabı telefon no)

Cookies silmen lazim. Daha sonra modemi kapat ac, tekrar girip yeniden uye ol.
recoya da benden selam söyle 11 ay kaldi banin kalkmasina beklesin beni

dostum boşversene ya sanki ne forumuysa bu kadar abarttıkları ekibe bak yeniden üye olma diye neler yapıyorlar

Sadece internet ip adresin değişir, telefon ip adresinden ban yemişsin.
O cihazdan her açışında reddedilir, internet ip banı yediysen eğer.
Bu sefer de o internetten her üyeliğin reddedilir diye biliyorum.

Geri