- Reaksiyon skoru
- 38
- Bütçe
- 50000
arkadaşlar sizce hangisi daha iyi 7 yıl güncelleme alacak bir telefon mu yoksa kamerası ve diğer özellikleri ile daha iyi bir telefon mu?
Ultraarkadaşlar sizce hangisi daha iyi 7 yıl güncelleme alacak bir telefon mu yoksa kamerası ve diğer özellikleri ile daha iyi bir telefon mu?
exynos beni de korkutuyor s23 ultranın da sağlam olduğunu düşünüyorumExynos işlemci yüzünden S24 önerememek üzücü. Neyse S23 Ultra'yı öneririm uzun süre dayanacak bir cihaz.
23 plus da düşünülebilir. Şahsen kullanıyorum.exynos beni de korkutuyor s23 ultranın da sağlam olduğunu düşünüyorum
kamerası pili ve s peni hoşuma gitti ya23 plus da düşünülebilir. Şahsen kullanıyorum.
Bütçe ultraya yetiyorsa plus modeline bakılmaz bence.23 plus da düşünülebilir. Şahsen kullanıyorum.
23plusta pil daha uzun gidiyor.(1080p ekran için)kamerası pili ve s peni hoşuma gitti ya
24 plusa bakan s23 plusa da bakar o yüzden önerdim.Bütçe ultraya yetiyorsa plus modeline bakılmaz bence.
teşekkür ederim o curved ekran aslında güzel ama koruyucu cam için kötü olmuş23plusta pil daha uzun gidiyor.(1080p ekran için)
S23 ultranın kenarları curved ya.S24 ultra da halletmişler onu çok da tatlı ön çerçevesi var. Ama 65k.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
24 plusa bakan s23 plusa da bakar o yüzden önerdim.
kaydetme 32k değil miUltra, ben 25'e YD kapalı kutu almıştım bu aralar 26 olmuş. 5000'e kaydediyorlar. Şu an kaydetmeden kullanmak için 16 ay süren var.
Server kaydından bahsediyorum.kaydetme 32k değil mi
Hem o hemde normal kullanımda da garip hissettiriyor kullanırken. s9plus'tan(curv) s23plus'a geçtim elim rahatladı resmen.teşekkür ederim o curved ekran aslında güzel ama koruyucu cam için kötü olmuş
yok reis ne 32k'sıkaydetme 32k değil mi
bu arada kaçak da düşünebilirsin s24 ultra. Uyguna gelir hemHem o hemde normal kullanımda da garip hissettiriyor kullanırken. s9plus'tan(curv) s23plus'a geçtim elim rahatladı resmen.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yok reis ne 32k'sı![]()