Sivrisinek

Reaksiyon skoru
206
arkadaslar yazın basında bizim eve bi sivrisinek çok iyi anlasıyorduk geceleri beni uyandırıordu eve girdiginde çok zayıfdın simdi helikopter gibi oldu evimde büyüdü az önce kagıtla öldürdüm biraz acı çektirdim istemeden vebali nedir

arkadaslar yazın basında bizim eve bi sivrisinek çok iyi anlasıyorduk geceleri beni uyandırıordu eve girdiginde çok zayıfdın simdi helikopter gibi oldu evimde büyüdü az önce kagıtla öldürdüm biraz acı çektirdim istemeden vebali nedir
vebali onun hocam sizi ısırmasaymış :D

Senin kafana ulaşmak için ne yapabilirim :D

Herkes öldürür sevdiğini

sivrisinegi acı çektirmeden öldürmenin yolu varmı öldüğünün farkında olmaması lazım sineğin
Sineğe beklemediği bir anda bir adet Randy Orton RKO'su çekmelisin sinek neye uğradığını şaşırsın sonra sinek bir insan tarafından saldırıya uğradığını anlamadan sineği bir yere yaslayıp 619 çekeceksin, sinek RKO ile 619 yediği için otolit taşları ve yarım daire kanalları yer ile bir olduğu için saldırının verdiği sarsıntı yüzünden acıyı hissedemeyecek. Teşekkürler.

Geri