Yardım Telefoncu vs internet satıcısı?

Reaksiyon skoru
26
Arkadaşlar selam 20k bütçeyle telefon almak istiyorum ama tanıdık telefoncudan sıfır mı alsam yoksa internet üzerinden mı alsam hangisi uyguna gelir tanıdık telefoncu indirim yapar mı?

Arkadaşlar selam 20k bütçeyle telefon almak istiyorum ama tanıdık telefoncudan sıfır mı alsam yoksa internet üzerinden mı alsam hangisi uyguna gelir tanıdık telefoncu indirim yapar mı?
Telefoncular her zaman daha pahalı olur. Tanıdık bile olsa. Mesela birkaç yıl önce biz ablama Redmi Note 8 alcaktık. İnternette 1500 TL olan Redmi Note 8' i hangi telefoncuya sorsak 2500' den aşağı salmıyordu.

Telefoncular her zaman daha pahalı olur. Tanıdık bile olsa. Mesela birkaç yıl önce biz ablama Redmi Note 8 alcaktık. İnternette 1500 TL olan Redmi Note 8' i hangi telefoncuya sorsak 2500' den aşağı salmıyordu.
Note 8 serisi çok tutuldu herkes övünce telefoncularda düdüklemek için uçurdu fiyatlarını .

Telefoncu pesin fiyatina ne kadar taksit yapacak bu onemli. Yani 10K ustu telefonlar maks. 3 taksit yapilabiliyor. Telefoncu da 3 taksit yapacaksa gerek yok ama tanidik diye elden taksit yapacaksa mesela tabi ki daha mantikli olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,987
Üyeler
185,011
Son üye
Sleepyhead12957
Geri