2 tane 360’lık radyatör sığacak kasa önerisi

AirLife

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,045
2 tane 360 radyatörlü soğutucum mevcut. Buna uyacak kasa arıyorum. Akvaryum kasa almak aklıma geldi. Görüntü çok iyi ama hava akışı, sıcaklık nasıl olur bilemedim.

Ya da 5000D tarzı. Ön, yan, üst tarafı 360’lık radyatör desteği olan bir kasa mı alsam diye aklıma geldi. Geçen forum da DeepCool Morpheus kasa indirimini gördüm. Bu kasa da çok hoşuma gitti.

Morpheus mu yoksa akvaryum tarzı kasa mı önerirsiniz?

2 tane 360 radyatörlü soğutucum mevcut. Buna uyacak kasa arıyorum. Akvaryum kasa almak aklıma geldi. Görüntü çok iyi ama hava akışı, sıcaklık nasıl olur bilemedim.

Ya da 5000D tarzı. Ön, yan, üst tarafı 360’lık radyatör desteği olan bir kasa mı alsam diye aklıma geldi. Geçen forum da DeepCool Morpheus kasa indirimini gördüm. Bu kasa da çok hoşuma gitti.

Morpheus mu yoksa akvaryum tarzı kasa mı önerirsiniz?
biri işlemci için diğeri ekran kartı için mi radyatörlerin

İllaki Öyle Yapacak .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

DeepCool Morpheus
Varken Başka Bakmaya Gerek Yok Hocam .

Evet. İkisi de 360 radyatörlü.

İllaki Öyle Yapacak .

Varken Başka Bakmaya Gerek Yok Hocam .

Gönlüm de bundan yana ama yine de ek öneri alayım dedim. Belki görmediğim modeller vardı. Bu Morpheus ilk defa gördüm mesela.

Gönlüm de bundan yana ama yine de ek öneri alayım dedim. Belki görmediğim modeller vardı. Bu Morpheus ilk defa gördüm mesela.
Yeni Yeni Gözükmeye Başladı Çünkü .

Ön , Üst , Alt 360 Mm Destekliyor Hocam .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,181,954
Üyeler
187,599
Son üye
ozgurwl
Geri