Dar bogaz yaparmi siparişi ona göre iptal edecem

gunes44

80+
Reaksiyon skoru
15
1000028686.jpg

İşlemciye biraz overclok yaparsan yapmaz ama yapmasan bile sen darbogazi farketmezsin anca programla görürsün

• Beğen
Reaksiyonlar: Deep
Hesaplayiciya baktım yüzde 25 yapıyor?
bottleneck cal siteleri tamamen saçmalık 7800x3d 3060 ti %10 darboğaz gösteriyor :D o yüzden takma güç limitlerini açarsın bakarsın keyfine işlemcinin x olsa daha iyi bi tık ama l3 önbelleği darboğazı oldukça sönümlüyor aynı seviye intel işlemciler 12 15 mb önbellekle darboğazı hissettiriyor amd biraz daha tölere ettiriyor

bottleneck cal siteleri tamamen saçmalık 7800x3d 3060 ti %10 darboğaz gösteriyor :D o yüzden takma güç limitlerini açarsın bakarsın keyfine işlemcinin x olsa daha iyi bi tık ama l3 önbelleği darboğazı oldukça sönümlüyor aynı seviye intel işlemciler 12 15 mb önbellekle darboğazı hissettiriyor amd biraz daha tölere ettiriyor
Overlockla düzelir dedi çoğuda ustam kasa nasıl hikaye oyunu oynuyorum pek anlamıyorum pcden hatta hiç anlamıyorum

Darboğaz olmaz.

• Beğen
Reaksiyonlar: krsd
1080pde kullanacaksan oyunları en yüksek ayarlarında oynarsın, hiçbir problem olmaz.

0 dar boğaz yapar diğerlerini kaale alma
Stok fanla kullanacam sorun olurmu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

0 dar boğaz yapar diğerlerini kaale alma
Stok fanla kullanacam sorun olur mu ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İşlemciye biraz overclok yaparsan yapmaz ama yapmasan bile sen darbogazi farketmezsin anca programla görürsün
Biraz overclock derken overclocktan pek anlamıyorum da

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,867
Üyeler
184,989
Son üye
sepher
Geri