Hesaplayiciya baktım yüzde 25 yapıyor?Yapmaz
bottleneck cal siteleri tamamen saçmalık 7800x3d 3060 ti %10 darboğaz gösteriyor o yüzden takma güç limitlerini açarsın bakarsın keyfine işlemcinin x olsa daha iyi bi tık ama l3 önbelleği darboğazı oldukça sönümlüyor aynı seviye intel işlemciler 12 15 mb önbellekle darboğazı hissettiriyor amd biraz daha tölere ettiriyorHesaplayiciya baktım yüzde 25 yapıyor?
Overlockla düzelir dedi çoğuda ustam kasa nasıl hikaye oyunu oynuyorum pek anlamıyorum pcden hatta hiç anlamıyorumbottleneck cal siteleri tamamen saçmalık 7800x3d 3060 ti %10 darboğaz gösteriyor o yüzden takma güç limitlerini açarsın bakarsın keyfine işlemcinin x olsa daha iyi bi tık ama l3 önbelleği darboğazı oldukça sönümlüyor aynı seviye intel işlemciler 12 15 mb önbellekle darboğazı hissettiriyor amd biraz daha tölere ettiriyor
Buna fan vs de almadım bi sorun olurmuYapmaz
Bi sıkıntı çıkaracağını düşünmüyorum
anakarti b450 veya 550 yapmak iyi olabilir.Buna fan vs de almadım bi sorun olurmu
0 dar boğaz yapar diğerlerini kaale alma
Stok fanla kullanacam sorun olurmu0 dar boğaz yapar diğerlerini kaale alma
Stok fanla kullanacam sorun olur mu ?0 dar boğaz yapar diğerlerini kaale alma
Biraz overclock derken overclocktan pek anlamıyorum daİşlemciye biraz overclok yaparsan yapmaz ama yapmasan bile sen darbogazi farketmezsin anca programla görürsün